Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsterseniz Dr takibi yaptırın belki yumurtlama oluyodur ama çatlamıyodur kaç aydır deniyosunuz bende bu ay ovülasyona başladım 14. Gün hala yakalayamadım bekliyorum bakalım
Geçen ay bnmde öyle oldu normalde 29_30 günde bir olurum geçen ay 25 günde oldm yumurtlama erken oldu bazen olabiliyor bence diğer aylarda böle olursa görünün bi4 aydır Deniyoruz son 2 aydır döngum öne geldi normalde 30 gündü 2 aydır 1 hafta öne gelmeye başladı adet bitimi yumurtlama gösteriyor
Geçen ay bnmde
Geçen ay bnmde öyle oldu normalde 29_30 günde bir olurum geçen ay 25 günde oldm yumurtlama erken oldu bazen olabiliyor bence diğer aylarda böle olursa görünün bi
2. Ayım benimde bu ay ovülasyonla ilk takibim yumurtlayınca anlıyorm aslında ama bu sekilde takip etmek istedm hala yakalayamadım bugun. 14. Günüm bakalım bende bu ay merakla bekliyorumAralıkta kadın doğuma gittim alttan muane oldum yumurtaliklarin gayet güzel dedi sıkıntı yokmus ama bunu hiç anlayamadım sen ne zamandır deniyosun
2. Ayım benimde bu ay ovülasyonla ilk takibim yumurtlayınca anlıyorm aslında ama bu sekilde takip etmek istedm hala yakalayamadım bugun. 14. Günüm bakalım bende bu ay merakla bekliyorum
Merhaba canım nasıl yami adet bittiği gibi ni hemen yumurtlaman oldu yumurta olusmadan bıraz imkansız degıl mı bilemedm. Kan degerlerın falan nasıl canım? Ben de 25 ve ya 26 gun oluyorm beş gun suruyor. Bazı hesaplamalar 14. Gune kadar yumurtlama hesaplaması cıkarıyo ben ovulasyon aldım ılk kez bu ay 11. Gün yanı adetn ılk gununden sayıyoruz 11. Gun cıktı 12. Gunde aynı sekıl kırmızıydı ıkı çizgi.
1.5 yıllık evliyim çok stresli işlermiş bunlar valla insanın psikolojisi bozuluyor:)Bende bu ay denedim ve adet bitimi yumurtlamisimne kadarlik evlisin canım
Canım adetin ilk gününu baz alırsak ben ben ayın 11nde adet oldum 17nde bitti ve yumurtlama 18 19 20 die gidiyor bende şaşırdım valla kan değerlerime bıktırmadim sadece yumurtaliklarima baktırdım geçen ay
1.5 yıllık evliyim çok stresli işlermiş bunlar valla insanın psikolojisi bozuluyor:)
Çok erken değilmi daha:) ben hiç düşünmüyordum yeni yeni fikre alıştım ama suanda da aklımdan çıkmıyo hiç:)Valla canım ya ben daha 4 aylık evliyim ama ben bile strese girdim
Bende çok şaşırdım canım ztn döllenmeyen yumurtalar adet donemınde gider yeni olusur Yumurtaların nasılmış pekı doktor ne dedi.Bence yine adetın üçüncü gununde bır testı yaptır kan testınde sey cıkıyor. Sorun olcagını sanmıyorum ancak yine de kişiden kişiye de değişebiliyor. Belkı adetın 4 gun falan suruyodur dger ıkı ıcerde kalan kan pıhtısı gelıyodur cunku benımde 6. Gun sadece kalan pıhtılar gelıyor yani 5 gun suruyor diyorum . ovulasyon testınden bol bol al adet bittiği gunden itibaren yap bakalım bide nolcak
Çok erken değilmi daha:) ben hiç düşünmüyordum yeni yeni fikre alıştım ama suanda da aklımdan çıkmıyo hiç:)
O yine de adet döngüsünün içine girer bence lekelenmede olsa bazen olabiliyormuş adet öncesi veya hemen adet bitimi herkesin vücudu farklı sonuctaCanım doktor normal dedi herşey ama dediği gibi benin son 2 gün kahverengi akıntı olarak geliyor ve mecbur bitmesini bekliyorum belkide onlari adetten saymamam lazım
Anladım yaş önemli tabi Allah hepimizin gönlüne göre versin haberleşelim mutlaka merak ederim:)Erken tabi ama gel gör ki bunları eşimin tarafı anlamıyor eşim 34 yaşında ve ailesi onun çocuğu olsun çok istiyor ilk erkek ve en son o evlendi biz ilk günden bu yana hiç korunmadik hani düzenli adet olan biriydim şimdiye kadar tutardı die düşünüyorum amaa düşündükce olmuo sanirim