Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
S.a Arkadaşlar benim bi sorunum var Ben düzenli adet görüyorum fakat 10 gün sürüyor bitip temizleniyorum 3veya 4 gün sonra kahverengi lekeler gelmeye başlıyor bunun sebebi nedir acaba veya böyle bi sorun yaşayıp doktora gidenler varmı ?? cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
öncelikle adetin 10 gün sürmesi pekte normal gibi değil.akıntılı dönemide mi sayıyorsunuz.benim adet öncesi lekelenmem oluyordu.doktora gittim hormonal bir sorun olduğunu söyledi.hormon hapı verdi 1 ay sonra düzeldi.ama strese bağlı olabiliyor yine.kadın hastalıkları doktoruna gidin.kontrolü oldukça kolay.geçmiş olsun.
bunun cevabını en iyi doktor verecektir.ultrasonda rahiminin durumuna bakacak sonra hormonlarına...benimde böyle sorunlarım vardı.miyom çıktı...doktorunu iyi seç benden tavsiye...