Adet sonrası kasık ağrısı

gulsen capas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2024
42
6
22
Arkadaşlar merhaba ben 4 aylık evliyim çocuk istiyorum yumurtlama günlerimi degerlendiriyorum ama19 ekimde regl oldum 2 gün yoğun oldu 3. Gün çok az yok denecek kadar sonra 5.Gün hiçbisey gelmedi ama 6. Ve 7.gün yani dün ve bugün şiddetli kasık ağrım oluyo arada sanki regl olcak gibi ve dünden beri pembe kahverengi akıntım oldu bugün bitti ama kasık ağrım devam ediyo sizce neden agriyo kasıklarım belime vuruyor agrı

Arkadaşlar merhaba ben 4 aylık evliyim çocuk istiyorum yumurtlama günlerimi degerlendiriyorum ama19 ekimde regl oldum 2 gün yoğun oldu 3. Gün çok az yok denecek kadar sonra 5.Gün hiçbisey gelmedi ama 6. Ve 7.gün yani dün ve bugün şiddetli kasık ağrım oluyo arada sanki regl olcak gibi ve dünden beri pembe kahverengi akıntım oldu bugün bitti ama kasık ağrım devam ediyo sizce neden agriyo kasıklarım belime vuruyor agrı
Merhaba ne yaptınız acaba ben de aynı durumdayım

Doktora gittim herhangi bi sorun yok dedi olur öyle ağırlar dedi
Acilde serum yedim az önce :/ ben de bir görünücem muhtemelen fakat hala ağrı geçmiş değil sağ kasık ve belime vuruyor. İdrar yolu enfeksiyonu da çıkmadı. İlaç var mı kullanıp memnun kaldığınız ? Buscopan verdi bana

X