merhabalar
10 ay önce doğum yaptım. doğumdan önce adetim 28 günde bir ve çok düzenliydi. doğum sonrası 30-31 günde bir olmaya başladım. bu ayki adetim bittikten 3-4 gün sonra kahverengi ve pembe akıntım oldu. 2 gün sürdü. sonrasında da akşamları başlayan kasık sancılarım ortaya çıktı. halen devam etmekte. bu gecede sol kasığımda batmalar oldu. özellikle ayaktayken ve yürüdüğüm zaman.
nette biraz araştırma yaptım bulduğum sonuçlar kafama takıldı. nete göre belirtiler dış gebelik, hamilelik yada kist olduğunu gösteriyor
cuma günü doktora gidicem ama sonuçları gördükten sonra bekleyemedim. hiç birinin başıma gelmesini istemiyorum.
bu konuda bilgisi olan yada benim gibi belirtiler yaşayan var mı?
umarım içimi rahatlatacak biri çıkar :18:
merhabalar
10 ay önce doğum yaptım. doğumdan önce adetim 28 günde bir ve çok düzenliydi. doğum sonrası 30-31 günde bir olmaya başladım. bu ayki adetim bittikten 3-4 gün sonra kahverengi ve pembe akıntım oldu. 2 gün sürdü. sonrasında da akşamları başlayan kasık sancılarım ortaya çıktı. halen devam etmekte. bu gecede sol kasığımda batmalar oldu. özellikle ayaktayken ve yürüdüğüm zaman.
nette biraz araştırma yaptım bulduğum sonuçlar kafama takıldı. nete göre belirtiler dış gebelik, hamilelik yada kist olduğunu gösteriyor
cuma günü doktora gidicem ama sonuçları gördükten sonra bekleyemedim. hiç birinin başıma gelmesini istemiyorum.
bu konuda bilgisi olan yada benim gibi belirtiler yaşayan var mı?
umarım içimi rahatlatacak biri çıkar :18:
kist olma ihtimali yüksek bende yaşamıştım bu sorunu
lohusalık döneminde pembe ya da kahverengi akıntı ve kasık sanıcı oldukça normal olup, normal olmayan 10 ay geçtikten sonra ortaya çıkmasıdır.
şikayetlerinizi bana daha detaylı aktarın lütfen.
inşallah ciddi birşey değildir
yani 10 ay sonra başıma gelmesi tesadüf değil öyle mi? :26:
önce kahverengi geldi sonra pembeye dönüştü. dedğim gibi 2 gün sürdü.
sonrasında her nedense akşamları başlayan hafif dereceli kasık sancılarım vardı
dün akşam sol kasığımdan sol belime doğru yayılan şiddetli batma şeklinde sancım oldu. oturduğumda yada yattığımda hafifliyor fakat ayağı kalktığımda şiddetleniyordu.
adetten sonra kuruluk vardı ama son 1-2 gündür beyaz akıntım var.
birde normal doğum yaptım.
akıntınız koyu kahverengi vb değilse, ağır koku yoksa, idrarda yanma ve cinsel organda kaşıntı mevcut değilse en azından mantar ihtimali azalır.
akıntınız beyaz, şeffaf ve kokusuzsa, iç çamaşırınıza yayılmıyor, çok az şeritler halinde iz bırakıyorsa normal.
birazcık kendinizi gözlemleyin, bir kaç güne kadar geçmezse doktorunuza uğrayın.
mantar olmadığını biliyorum çünkü daha önce başıma 3 kere geldi.
akıntı beyaz ve kokusuz umarım normaldir.
teşekkür ederim cevabınız için.
şimdilik endişelenmeyin, birazcık daha gözleme devam.
geçmezse salı günü doktora gidiniz.
şuan 4 gündür aynı sorun bendede var sancı ve pembe ve bazen kanlı gelen akıntım hala gecmedi şuan bile snacıo 2 kez doktora gittim bişey yok olur normal dediler hicbişey anlamadım ama ben kafayı takıorum işte neden hala gecmedi die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?