Hemen alıyorum o zaman. Asıl merak ettiğim buydu zaten. Bu kadar erken görebilir miyim diye şüphelenmiştim. Duruma göre antibiyotiği de keseyim bariHer şey olabilir. Test yapsanız çıkar aslında
Erken gebelik testi yapınHemen alıyorum o zaman. Asıl merak ettiğim buydu zaten. Bu kadar erken görebilir miyim diye şüphelenmiştim. Duruma göre antibiyotiği de keseyim bari
Adetinizin 15.günü doğru mu anladım öyleyse yumurtlama kanaması yaşıyorsunuz.Kızlar normalde reglim çok düzenlidir. Regl dışı kanamam da belki 1-2 sefer olmuştur.
En son reglim 15 gün kadar gecikmişti. Neyse sağ salim regl oldumbi anormallik de yoktu. Reglden sonra maalesef ki bi iki kez korunmasız ilişki yaşadım. Şu an reglimin bitişinin tam 15. Günü. Dün gece regl olacakmışım gibi hafiften bi karın ağrısı yaşadım ama kondisyon bisikletine binmiştim ondan olabilir belki diye umursamadım. Az önce de yeni regl olmuşum gibi şeffaf içi hafif kanlı akıntım oldu. Sizce hamilelik ihtimali var mı erken gebelik testi alsam öğrenebilir miyim?
Bu arada bi kaç gündür diş ağrısı yüzünden antibiyotik kullanıyorum. Akıntının ilaçla da alakası olabilir mi
Ay teşekkür ederim yardımınız için hemen sipariş verdim eşimeErken gebelik testi yapın
Ama daha önce sadece 1-2 kez yaşamıştım böyle bişey. O zaman ağrım da yoktu. Bu sefer regl olacakmışım gibi ağrım olması garip geldi. Yani şu an hamile değilsem bile korunmayı bıraksam hamile kalırım öyle miAdetinizin 15.günü doğru mu anladım öyleyse yumurtlama kanaması yaşıyorsunuz.
Yumurtlama kanaması herzaman olmuyor zaten nadir. Kesin konuşmayayım ama yumurtlama kanamasıysa tamda zamanı hamile kalmanınAma daha önce sadece 1-2 kez yaşamıştım böyle bişey. O zaman ağrım da yoktu. Bu sefer regl olacakmışım gibi ağrım olması garip geldi. Yani şu an hamile değilsem bile korunmayı bıraksam hamile kalırım öyle mi
Ay yok değilmişim şükür şu an hazır değilim Allah isteyenlere versin inşallahYumurtlama kanaması herzaman olmuyor zaten nadir. Kesin konuşmayayım ama yumurtlama kanamasıysa tamda zamanı hamile kalmanın