• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADET SONRASI KANAMA

betull33

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
45
11
3
merhabalar ben 19 yaşındayım 6 eylülde adet oldum 12 eylülde adetim bitti
ama bugün iç çamaşırımda hafif lekelenme gördüm bunun nedeni sizce ne olabilir

Genelde yumurtlama belirtisi derler ama kist vs de olabilir, sadece bir kanamadan yola çıkarak birşey söylemek zor, doktor muayene etmeli bence

Genelde yumurtlama belirtisi derler ama kist vs de olabilir, sadece bir kanamadan yola çıkarak birşey söylemek zor, doktor muayene etmeli bence
yumurtlama dönemi ne demek oluyor biraz araştırdım ama pek anlayamadım

Yumurtlama döneminde yumurtaların hamile kalmana çok elverişli. Yani hamile kalmak isteyenler o dönemde hamile kalmaya çalışıyor. Bu dönem genelde adet başlangıcından sonraki 14. Güne denk geliyor ama tabiki her zaman aynı da olmayabilir 12. Gün ya da 17. Gün yumurtlayan da var. Bu dönemde yumurtalar büyüyor. Bazı kişilerde bu yumirtalar büyürken kanama olabiliyor

Yumurtlama döneminde yumurtaların hamile kalmana çok elverişli. Yani hamile kalmak isteyenler o dönemde hamile kalmaya çalışıyor. Bu dönem genelde adet başlangıcından sonraki 14. Güne denk geliyor ama tabiki her zaman aynı da olmayabilir 12. Gün ya da 17. Gün yumurtlayan da var. Bu dönemde yumurtalar büyüyor. Bazı kişilerde bu yumirtalar büyürken kanama olabiliyor
teşekkür ederim çok detaylı ve güzel yazmışsınız 👍👍

Merhaba benim adetime daha 11 gün var düzemli adet oluyorum hep gününde 2 gündür kahverengi akıntı geliyor ilk başta adet sandım ama kırmızı ya dönmedi ve geçmiyorda neden acaba ilk defa böyle bişey geliypr başıma ?

Back
X