• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet sonrasi kanama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dark lady

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
188
64
13
33
Adetim bittikten sonraki 4.gün kahverengi akintim oldu biraz sonra kesildi 6.gün ise akşam saatlerinde tekrardan lavabodayken daha açık renk bir leke gördüm pecetede ve biraz uzun sürdü tam olarak rengini anlayamiyorum bu kanamanın nedeni ne olabilir sabahtan beri yumurtalikalrim patlatacak gibi agiriyordu fakar 1 saat öncesinde geçti bu ağrı yardım edin çok korkuyorum

Yumurtlama doneminizde olabilirmisiniz benimde nedenini bilmiyorum bazi yumurtlamalarim adet olurcasina agriyor
Yumurtlamada lekelenme yasayanlar var ama o konuda bir bilgim var bu iyi ihtimal tabi diger ihtimaller kist enfeksiyon olabilir
Peki kisa sure once bir dr kontrolu geçirdiniz mi dedigim gibi kist yada enfeksiyon da olabilir

Adetim bittikten sonraki 4.gün kahverengi akintim oldu biraz sonra kesildi 6.gün ise akşam saatlerinde tekrardan lavabodayken daha açık renk bir leke gördüm pecetede ve biraz uzun sürdü tam olarak rengini anlayamiyorum bu kanamanın nedeni ne olabilir sabahtan beri yumurtalikalrim patlatacak gibi agiriyordu fakar 1 saat öncesinde geçti bu ağrı yardım edin çok korkuyorum
Bende çikolata kisti var canım bu tarz şikayetlerim oluyor,umarım öyle birşey değildir,eğer gelecek ay da tekrarlarsa doktora görün bence covid riski az olan bir yerdeysen

Birazdan doktora gideceğim akşam gittik eşimle devlet hastahanesine bakmadılar bana kadın doğum acile gitdediler devlet hastahanesinin acili orası da uzak diye gitmedim birazdan da kadın doğum uzmanına gidecem hayırlısı olsun bakal im umarım kötü birşey degildir

Yumurtlama doneminizde olabilirmisiniz benimde nedenini bilmiyorum bazi yumurtlamalarim adet olurcasina agriyor
Yumurtlamada lekelenme yasayanlar var ama o konuda bir bilgim var bu iyi ihtimal tabi diger ihtimaller kist enfeksiyon olabilir
Peki kisa sure once bir dr kontrolu geçirdiniz mi dedigim gibi kist yada enfeksiyon da olabilir
Evet yumurtalama donemimdeyim

Arkadaşlar gittim doktora bana yumurtalama çatlaması dedi allaha şükür kotu bir durum yok inofolic combi diye bir vitamin verdi kullanmaya başladım hayırlısı olsun inşallah 🙏

Back