tkgrck Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2011 1.669 5 66 Konya 17 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tkgrck #41 stillex .!.: Yok hayır kötü birşey değil Her kadının başına gelebilen adet dışı kanamalar tabi sık ve sürekli olmamak kaydıyla Sende ilk defa olmuşsun saırım Genişletmek için tıkla... evet ilk defa oldu...
stillex .!.: Yok hayır kötü birşey değil Her kadının başına gelebilen adet dışı kanamalar tabi sık ve sürekli olmamak kaydıyla Sende ilk defa olmuşsun saırım Genişletmek için tıkla... evet ilk defa oldu...
L Li-moon Guru Kayıtlı Üye 23 Nisan 2011 5.236 2.034 448 18 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tkgrck #42 tkgrck .!.: pekii ablanızda nasıl oldu kanama nekadar sürdü. agrı oldumu. çünkü bende ayrı yok aynı adet gibi geliyo Genişletmek için tıkla... ablamda bardaktan boşalır gibi aniden kanama gelmişti.hemen hastaneye gittik.tedaviye aldıkları an kanama kesildi.
tkgrck .!.: pekii ablanızda nasıl oldu kanama nekadar sürdü. agrı oldumu. çünkü bende ayrı yok aynı adet gibi geliyo Genişletmek için tıkla... ablamda bardaktan boşalır gibi aniden kanama gelmişti.hemen hastaneye gittik.tedaviye aldıkları an kanama kesildi.
stillex Huzurumsu.. Kayıtlı Üye 2 Aralık 2010 20.686 467 448 18 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tkgrck #43 tkgrck .!.: evet ilk defa oldu... Genişletmek için tıkla... İçin rahat etsin bir dr görün ama önemli bir şey olduğunu sanmıyorum Umarım da sandığım gibidir
tkgrck .!.: evet ilk defa oldu... Genişletmek için tıkla... İçin rahat etsin bir dr görün ama önemli bir şey olduğunu sanmıyorum Umarım da sandığım gibidir
tgcege Me and you just us two Kayıtlı Üye 2 Aralık 2011 876 4 46 K.K.T.C. 18 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tkgrck #44 canım ara kanamalar olabilir korkmana gerek yok bence. Her ay rahim yenilemesi farkli olabilir korkmana gerek ykk
canım ara kanamalar olabilir korkmana gerek yok bence. Her ay rahim yenilemesi farkli olabilir korkmana gerek ykk
tkgrck Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2011 1.669 5 66 Konya 18 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tkgrck #45 stillex .!.: İçin rahat etsin bir dr görün ama önemli bir şey olduğunu sanmıyorum Umarım da sandığım gibidir Genişletmek için tıkla... tşk edrim iyi dilekleriniz için umarımm
stillex .!.: İçin rahat etsin bir dr görün ama önemli bir şey olduğunu sanmıyorum Umarım da sandığım gibidir Genişletmek için tıkla... tşk edrim iyi dilekleriniz için umarımm
tkgrck Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2011 1.669 5 66 Konya 18 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tkgrck #46 tgcege .!.: canım ara kanamalar olabilir korkmana gerek yok bence. Her ay rahim yenilemesi farkli olabilir korkmana gerek ykk Genişletmek için tıkla... tşkler iyiki buraya üye olmuşum bütün sorunlarımı yazabiliyorum cvplarda içimi rahatlattı tşkler...
tgcege .!.: canım ara kanamalar olabilir korkmana gerek yok bence. Her ay rahim yenilemesi farkli olabilir korkmana gerek ykk Genişletmek için tıkla... tşkler iyiki buraya üye olmuşum bütün sorunlarımı yazabiliyorum cvplarda içimi rahatlattı tşkler...
A aslatmaca35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2019 1 0 1 27 7 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi tkgrck #47 Benimde öyle oldu yaa