Adet sonrası kan:(

stresden de olabiliyor biliyorum eger suan doktora gidemeyeceksen bir ay daha bekle eger yine aynı sekilde devam ederse birdoktora mutlaka gorun ben daha oncede karsılasmıstım bu durumla problem cıkmadı asırı stresden oldugunu soylemisti doktor

stresten oluyormu gerçekten .. bende bu sıralar ondan çookkkkk:43:

ben cok fazla kadın dogumla alakadar oldum rahatsızlıgım yuzunden:26: bu durumda basıma gelmisti bir sorun olmadı ama..ablamada aynısı olmustu bir iki kere cok fazla kan gelmis korktu doktora gitti birsey cıkmadı strese baglı demis onada doktor eger sen dert ediceksen icine bir gorun doktora rahatlarsın yinede

Son düzenleme:
korkunun ecele faydası yokmus canım köyde bıel olsan yanı allah korusun bısey olsa hıcmı gıtmıyceksın doktora erteleme bıran once gıt bence en azından durumu ogrenır ona gore yoluna bakarsın:34:

bence dr gitmeden hep varsayım olur burdaki yazılanlar

sendeki durumun tam terside bende vardı regl olamıyordum

Dr gittim ultrasona girdim ve kist çıktı.

Sende git bir görün bakalım ara kanama felanmı oluyorsun acaba :26:

ben cok fazla kadın dogumla alakadar oldum rahatsızlıgım yuzunden:26: bu durumda basıma gelmisti bir sorun olmadı ama..ablamada aynısı olmustu bir iki kere cok fazla kan gelmis korktu doktora gitti birsey cıkmadı strese baglı demis onada doktor eger sen dert ediceksen icine bir gorun doktora rahatlarsın yinede

aslında iyi olur yaa. inş strestendirrr:(:(

bence dr gitmeden hep varsayım olur burdaki yazılanlar

sendeki durumun tam terside bende vardı regl olamıyordum

Dr gittim ultrasona girdim ve kist çıktı.

Sende git bir görün bakalım ara kanama felanmı oluyorsun acaba :26:

ara kanama ne demek kötü bişe degil umarım offff:(

yumurtlama günlerindede hafif kanama lekenme oldunu biliyorum doktorlar normal diyor ama degil iltihap filan oluncada oluyor

yumurtlama günlerindede hafif kanama lekenme oldunu biliyorum doktorlar normal diyor ama degil iltihap filan oluncada oluyor

yok öyle degil işte benimki 2 gündür var adet kanı gibi tabi onun kadarda siddetli degil ama damla gibide degil 2 gün boyunca 2 ped degiştirdim :( artık kan gördükce morelim bozuluyo

nişanlıyım demişsiniz hamilelik oladabilir yerleşme kanaması diye bişey var benim bildiğim burdan yorum yapmak çok doğru değil bencede uzmana başvurun eğer hamileyseniz ne olucak ben merak ettim de

bide su var sanırım yerleşme kanaması bukadr olmaz bildigim kadarıyla.

hiç olmazsa sağlık ocağına git orda ebe hemşireler yardımcı olabilir

yok öyle degil işte benimki 2 gündür var adet kanı gibi tabi onun kadarda siddetli degil ama damla gibide degil 2 gün boyunca 2 ped degiştirdim :( artık kan gördükce morelim bozuluyo

ozman acil doktora gitmen lazim :26:

kist olabilir,ara kanamada olabilir.net bişey diyemeyiz bilgimiz olmayan şey sonuçta.benim ablamda düşük tehlikesi olmuştu aşırı kanama gelmişti.herkeste farklı mı olur bilmiyorum ama düşük kanaması damla damla olmaz sanırım.

kist olabilir,ara kanamada olabilir.net bişey diyemeyiz bilgimiz olmayan şey sonuçta.benim ablamda düşük tehlikesi olmuştu aşırı kanama gelmişti.herkeste farklı mı olur bilmiyorum ama düşük kanaması damla damla olmaz sanırım.

pekii ablanızda nasıl oldu kanama nekadar sürdü. agrı oldumu. çünkü bende ayrı yok aynı adet gibi geliyo

bir arkadaşıma da böyle bir şey olmuştu, 2 defa hem de, doktor stresten demişti.
ama bence de bir doktora görünmelisin.
hamilelikle ilgili bir şey olacağını sanmam.

ara kanama ne demek kötü bişe degil umarım offff:(

Yok hayır kötü birşey değil

Her kadının başına gelebilen adet dışı kanamalar tabi sık ve sürekli olmamak kaydıyla

Sende ilk defa olmuşsun saırım

Back