haklıısınız ama suan imkanım yok gitmeye oyüzden böyle bişe yaşayanlar varsa biraz bilgi versinler demk istemiştim
canım bence bir doktora görünmelisin. içinde şüphe kalmasın. ben kendi yaşadığımı yazayım ama herkesinkisi farklı olur, en mantıklısı muayene olman.
benimde sanırım 5-6 ay önceydi böyle bir durum olmuştu. adetim bitti, 1-2 gün bişey gelmedi ama sonra 2-3 damla 2-3 damla devam eden kanamam oldu. bende aynen senin gibi korktum ve bebek için çalışıyorduk. düşük mü acaba bu ne filan diye içim içimi yedi. geçer geçer diye 10 gün filan gitmedim. sonra baktım her gün oluyor. doktora gittim. bi hormon tahlili istedi, onda hiçbişey çıkmadı çok şükür. sonra ultrasonda baktı kist filan var mı diye , onda da bişey çıkmadı.
doktor böyle durumların yılda 1 kereden fazla olmamak kaydıyla , sebepsiz şekilde olabileceğini söyledi. ama tekrarlarsa hemen gel başka tahliller isteyeceğim dedi. çok şükür birdaha olmadı. ama ne olur ne olmaz, ihmale gelmeyecek bir durum. bir de muayenede de öyle sıkıntı yapacak bir durum yok. bir tahlil, bir ultrason. inşallah sende de bişey çıkmaz.
doğum kontrol hapı kullandın mı hiç?
eğer kullanmışsan ve yakın zamanda kullanmayı bırakmışsan, kanamalar olabilir bildiğim kadarıyla
ayrıyetten kistte olabilir, yarada olabilir bilemicem
acil şifalar
evlimisin? bekar mısın? doğum yaptın mı?
ezberden sana ne diyebiliriz?
ara kanama olabilir,
sgk'n yoksa,büyükşehir belediyesinin kadın sağlık merkezleri var..153 ten rand.alıp,
ücretsiz smear testi,göğüs kontrolü yapıyorlar..
muayene yapılmıyor ama..
ultrasonlu muayene olman en iyisi..
birara bendede olmuştu doktora gittim ayaklarını üşütdüğün için yumurtalıklarında üşütmüş üstüne stres sıkıntıda eklenmiş dedi,bir arkadaşımdada aynısı oldu onda kist çıktı..yani herşey olabilir Allah korusun en kısa zamanda kadın doğum uzmanına gitmende yarar var,korkacak birşey de yok korkma sakın..Allah acil şifalar versin..
tşk ederim canım yaa içimi biraz olsun rahatlattın. benimki damla damla degil adet kanaması gbii ama öyle agrım felan yok. korkuyorum bu ne kanaması diene tahilili canım kanmı. birazda bişe çıkar die korkuyorum aslında fırsatım oldugunda gitsemmi bilmiyorum. canım bişe daha sorcam nişanlımla yüzeysel ilişki yaşıyorum acaba hamile kaldımda düşürüyomuyum. bundanda korkuyorum ama agrım yok. düşük nasıl olur. benm kanamam 2 gündür var
vallahi cnm ilişki konusunu bilemem ama devamlı adet gibi kana oluyorsa rahimle ilgili bir konu olabilir.. böyle uzun adet kanaması gibi kanaması devam eden bir arkadaşım doktora gitmişti, bilemiyorum ne derece doğru ama rahmim ters dönmüş demişti. bir başka bildiğim birisine farklı şeyler dediler. o yüzden dediğim gibi, herkesin yaşadığı şeyin sebebi başka olabilir. ama gerçekten de hiç ihmal edilmemesi gereken bir konu. hemen çdoktora git kesinlikle ihmanl etme. bişey çıkarsa diye korkmuşsun, bişey çıkmasından korkma, geç kalmaktan kork bence. allah korusun birşey varsa bile en başında ortaya çıkacağı için belki 1-2 ilaçla geçecek birşeyi daha da ilerletiyor da olabilirsin.
tşk ederim canım yaa içimi biraz olsun rahatlattın. benimki damla damla degil adet kanaması gbii ama öyle agrım felan yok. korkuyorum bu ne kanaması diene tahilili canım kanmı. birazda bişe çıkar die korkuyorum aslında fırsatım oldugunda gitsemmi bilmiyorum. canım bişe daha sorcam nişanlımla yüzeysel ilişki yaşıyorum acaba hamile kaldımda düşürüyomuyum. bundanda korkuyorum ama agrım yok. düşük nasıl olur. benm kanamam 2 gündür var
canım adetin yeni bitmiş..nasıl hamile olucaksın, değilsindir..
düşük yapmadım hiç ama ,öyle olmaz herhalde..
sen ya hamile çıkarsam diye çekiniyorsun dr.a gitmekten..
sen sağlığın için gideceksin, kafanda kurmazsın en azından..
bekarsan,ultrasonla üstten yani karnının alt kısmından muayene ederler..
korkma git..
korkum hamilelik olurda düşükmü oluyo die oyüzden korkuyorum. öyle bişe olsa agrım olurdu dimi bu kadar kandan sonraa
nişanlıyım demişsiniz hamilelik oladabilir yerleşme kanaması diye bişey var benim bildiğim burdan yorum yapmak çok doğru değil bencede uzmana başvurun eğer hamileyseniz ne olucak ben merak ettim de
çok saolun yaa içim nasıl herafladıı. adetim 1 hafta önce oldu ama biraz az oldu yani 2 gün sürecek kadar az degilde 5 gün sürdü bu normal adet dimi hamilelikle alakası olamaz..
normal şiddetinde ve gün sayısında adet gördüysen korkmana gerek yok..
ama bundan sonra da oyüzeysel olan şeylere dikkat et bence..
fakat doktora yine de git..
küçük zararsız br kist durumun vardır..
doğumdan sonra bende olmuştu..
1 ayda 2 kez regl oldum
muayenede ufak bir kist çıktı .2 kutu Doğum kontrol hapıyla geçti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?