Adet sonrası göğüste şişlik ve acı

GamzeSd

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2021
108
44
29
İyi geceler kızlar adetim 3 gündür bitti. 2 gündür göğsümde şişlik ve ucunda ağrı şikayetim var. 3 aydır çocuk denemeniz oldu ama gebelik olmadı. Bu durumu yaşayan var mı acaba?

İyi geceler kızlar adetim 3 gündür bitti. 2 gündür göğsümde şişlik ve ucunda ağrı şikayetim var. 3 aydır çocuk denemeniz oldu ama gebelik olmadı. Bu durumu yaşayan var mı acaba?
Bende aşılama yaptırmıştım adet oldum bugün 3.Gün durdu resmen adetim bide kasığımda yeniden adet olacak gibi ağrı var bacağıma sızı vuruyor noluyor anlayamadım hiç böyle olmamıştı

Bende aşılama yaptırmıştım adet oldum bugün 3.Gün durdu resmen adetim bide kasığımda yeniden adet olacak gibi ağrı var bacağıma sızı vuruyor noluyor anlayamadım hiç böyle olmamıştı
3 aydır çocuk deneyiminde adet olduktan beri başıma gelmeyen şeyler geldi. Adetim 5 gün gecikti. Kahverengi kanamam oldu. Göğsümde kararma oldu. Allah sonumuzu hayr etsin inşallah.

Ovülasyon zamanı yaklaşınca olabiliyor. Bu ay benimde ovülasyon öncesi ve ovülasyon zamanı göğüs ucum cok hassastı

Adet 3 gündür bitmiş ovulasyon için erken değil mi?
Belirtiler erken başlayabiliyor canm. Göğüs hassaslaştı diye hemen o gün ovülasyon olmuyor. Mesela ben 8. Günümden 12.Güne kadar yumurtlama kanaması yaşıyorum. Belirtilerde 8. Günle başlıyor. 11. Günüm yumurtlama günüm.

Teşekkür ederim degerlendireyim bu günleri o zaman

Merhaba aynı sorunu son aylarda bende yaşıyorum takvimden takip ediyorum yumurtlama zamanı siyaha yakın kanamam başlıyor adet günüme kadar ara ara devam ediyor sizce normal mi bu durum

Merhaba aynı sorunu son aylarda bende yaşıyorum takvimden takip ediyorum yumurtlama zamanı siyaha yakın kanamam başlıyor adet günüme kadar ara ara devam ediyor sizce normal mi bu durum
Kanama değilde kahverengi lekenme oluyor. Bazen tam siyah olmasa da yakın koyulukta akıntım oluyor. Ama o da regli kıvamında değil de sümüksü şekilde oluyor. Bu sümüksü akıntı kanamalı olmayanlarda şeffaf renkte geliyor. Yumurtlama bittikten sonra o kanamanın bitmesi lazım. Bitmiyorsa doktora görünün

Teşekkür ediyorum cevabınız için daha öncesinde doktora gittim duphaston verdi bir sorun yok dedi fakat yumurtlama zamanı dediginiz gibi lekeleme tarzında her ay aynı sorunu yaşıyorum gün içinde günlük ped ile idare ediyorum fakat eşim birliktelik olduğunda rahatsız oluyor şikayet etmeye başladı

Ben ergenliğimden beri yaşıyorum. O zamanlar doktora gitmiştim yumurtlama kanaması normal demişti herhangi bi ilaç vermedi. Bi daha da bu şikayetten gitmedim. Rutin kontrollere gittim herhangi bi sorun olmadığından bu kanamayı bi daha sormadım. Siz cocuk düşünüyormusunuz. Korunuyomusunuz

Evet düşünüyorum ikinci evliliğimi yaptım 4 sene olacak ağustos 'ta hiç korunmadık fakat olmadi geçen sene doktora gittim klomen verdi bütün tahlillerim yapıldı fakat yine sonuç alamayınca hsg çekildi iki tüpte kapalı çıktı bıraktım tedaviyi

Şuan yumurtlamanın 3.nci günü ilk gün leke gibi başladı fakat bugün adet kanamasından daha yoğun ve karnıma kramplar giriyor adet günüme daha 10 gün var

Şuan yumurtlamanın 3.nci günü ilk gün leke gibi başladı fakat bugün adet kanamasından daha yoğun ve karnıma kramplar giriyor adet günüme daha 10 gün var
Canım yumurtlamadan eminsen sonrasında lekelenmenin kesilmesi lazım. Kesilmemiş birde daha yoğun kanaman olmuş yumurtlamayla alakalı değil bu sanırım. dr. Git mutlaka

Canım yumurtlamadan eminsen sonrasında lekelenmenin kesilmesi lazım. Kesilmemiş birde daha yoğun kanaman olmuş yumurtlamayla alakalı değil bu sanırım. dr. Git mutlaka
Aynen canım yumurtlama lekesi filan değil salı gününe araştırma hastanesinden uzman doktordan randevu aldim en erken salı gününe bakalım inş kötü bisi yoktur annemin rahimi alındı kanserden o yuzden korkuyorum biraz ((

Annen için geçmiş olsun ama korkma hepimizin vücudunda yanlış giden ya da normal olup yanlış sinyal veren durumlar oluyor. En kötüsüne yormamalısın. Ve sanmıyorum öyle bi sıkıntıdan kanaman olacağını.

Annen için geçmiş olsun ama korkma hepimizin vücudunda yanlış giden ya da normal olup yanlış sinyal veren durumlar oluyor. En kötüsüne yormamalısın. Ve sanmıyorum inş dediğin gibidir

Inşallah dedigin gibidir çok teşekkür ediyorum canım yorumun için

Aynen bende böyleyim şu an hamilemiyim acaba diyorum test yapmaya da korkuyorum dün bitti adetim ama göğüslerim balon gibi hala hiç inmedi daha da şişti ve uçları sızlıyor sen hamile mıydın

Aynen bende böyleyim şu an hamilemiyim acaba diyorum test yapmaya da korkuyorum dün bitti adetim ama göğüslerim balon gibi hala hiç inmedi daha da şişti ve uçları sızlıyor sen hamile mıydın
Merhaba acaba hamile misiniz merak ettim. Bende şuan adetimin son günündeyim ama yoğun bir adet geçirmedim bu ay ve bugün göğsüm çok sızlıyor hem ucu hem tamamı gibi anlamadığım şekilde ve hafif şişlik var sizi de merak ettim doğrusu

Değildim geçen ay inşallah bu aya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…