Adet sonrası göğüs ağrısı

teacher26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
1.408
1.390
Arkadaşlar adet öncesi meme ağrısı çekerim ben adet olcağımı anlarım da bu ay adetim bitti ve ağrı başladı aynı öncesi gibi. Acaba bir durum var Mıdır yoksa sizde de oluyo mu böyle

Arkadaşlar adet öncesi meme ağrısı çekerim ben adet olcağımı anlarım da bu ay adetim bitti ve ağrı başladı aynı öncesi gibi. Acaba bir durum var Mıdır yoksa sizde de oluyo mu böyle
Merhabalar bu sabah ayni seyi dusunuodum gezinirken konunuzu gordum,bende adet oncesi gogus hassasiyeti ve sizlama yasarim ama olduktan sonra gecer hemen,bu ay ilkkez benimde reglm dun bitti ama hala sizlama devam ediyor anlayamadim,umarim bilen biri yazar da bilgileniriz biz de

İnşallah baya baya dipler acıyor yani anlamadım ben de, baktım akıntım da normal anlamadım gitti

Canım bende de normalde hastalık öncesi çok hassasiyet ve ağrı olurdu ama geçtiğimiz iki ay öncesinde 2 ay aralıksız gogus ağrısı yaşadım sızlama ve aşırı şişkinlik vardı her iki göğsümde.Bende zaten fibrokistler vardı korktum açıkçası doktora gitmeye artık dayanamayıp gittim ultrasonla baktı herhangi bi sıkıntı yok dedi çok şükür.Fibrokistlerle de alakali olacağını sanmıyorum dedi ama şu sıralar stres varsa ondan olabilir bunlar için belirli sebep aramaya gerek yok dedi..Yine devam ederse için rahat etsin diye doktora görün istersen

Fibrokist nedir ? Bi bilgim yok o konu hakkında ama böyle dipleri ağrıyor göğüslerimin değişik. Doktora gidince bişi çıkcağınınsanmıyprum ya ilk kez yaşıyorum

Fibrokist nedir ? Bi bilgim yok o konu hakkında ama böyle dipleri ağrıyor göğüslerimin değişik. Doktora gidince bişi çıkcağınınsanmıyprum ya ilk kez yaşıyorum

Fibrokist ici sıvı dolu zararsız kistler her dört kadından birinde var oldugunu soyluyo doktorlar.. Yanı bence de bi sikinti cikmaz insallah..Benimki iki ay aralıksız agriyodu geçti çok şükür.. Biraz bekle geçmezse gidersin

Anladım canım çok sağol inşallah geçer kadın doğuma ds gitmem lazım evlendikten sonra adetlerm beş altı gün gecikmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…