Adet sonrasi devam eden kanli akıntı

aysebasar

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
1.450
975
323
Arkadaslar merhana 6 gün normal adet seklinde kanamam oldu ama sonrasinda akıntı seklinde devam etti kanli kahverengi gibi 10 gün özür diye bekledim ama bugün 13. Gün ve hâlâ kesilmedi baya yoğun akıntı geliyor rahim içi mi temizleniyor acaba 9 ay önce sezeryan oldum onunla alakali olabilir mi yoksa enfeksiyon gibi birşey mi bilemedim. Doğumdan sonra 2,e kez kontrollere gittim rahim ici temizdi ama birde sezeryan yerimde sizi var gibi başına gelen var mi acaba?

Canım ben de bir türlü bitmeyen kanamayla uğraşıyorum. Ben de sezaryen oldum 1,5 yıl önce. Farklı doktorlara da gittim ne rahimde ne hormonlarda bi sıkıntı yok dediler. Bazı doktorlar pco diyor bazıları değil diyor bana ama adetlerim hiçbir zaman düzenli değildi. İlk bebeğime de tüp bebekle hamile kalmıştım. Adetin gecikmesi neyse de sürekli kanama insanın yaşam kalitesini çok etkiliyor. Progestan kullandım o bile birkaç gün kesti kanamayı tekrar başladı şimdi. Dr sebepsiz olabilir diyor ama ne yapacağımı bilemiyorum artık.

Geçmiş olsun canım sana da ben de o sekilde birşeyde yok aslinda adetlerim de düzenli hani ara kanama seklinde değilde adet devami bitmeyen akıntı aslında yunurtlama gunum yaklasti ama bu kahverengi akinti kesilmeyince nasil olacak bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…