Ya kizlar kac gundur adettim 1 gun once bitti diye abdest aldim ve dun oruc tuttum hiç akinti olmadı bugun de tutacaktim sabah bi baktim kahverengi az bi akinti olmus oruc tutmadim bugun napim ya simdi abdest alip yarın oruc tutuyum mu adetim bitti ama hani sorada 1 2 kere daha akinti geliyo ya ole iste
Canim 5 gun sürdü dun hic akinti olmadi oruc tuttum sabah bi baktim biraz vardi akinti yaKaç gün oldu. 10 günden sonrası özür olarak kabul edilir. Oruç tutulur namaz kılınır ye biliyorum.
normalde de boyle oluyorsa adet devam ediyordur ancak bu ay boyle olduysa orucunuzda sorun olmazCanim 5 gun sürdü dun hic akinti olmadi oruc tuttum sabah bi baktim biraz vardi akinti ya
Şu anda akıntı yoksa abdestlen tut. Eğer akıntı olursa bozarsan çünkü beş gün özür sayılmaz bozulur. Riske atmayım dersen bugün de bekle normal adet günü 7 gün zaten kaza yaparsın.Canim 5 gun sürdü dun hic akinti olmadi oruc tuttum sabah bi baktim biraz vardi akinti ya
Akintinin rengi normale donduyse tekrar abdest alıp Yarın devam edebilirsinCanim 5 gun sürdü dun hic akinti olmadi oruc tuttum sabah bi baktim biraz vardi akinti ya
5 gün olmuş canım bozulur özür sayılmaz. Sen tut eğer gün içinde akıntı olursa bozarsın. Ayrıca kk yı küçümsemeyelimHepinize tesekkur ederim kizlarbenim ogrenmek istedigim oruc tutarken akinti geldi bozuyum mu devam mi ediyimdi abdestleniyim yarin tutuyum yine ole olursa bozarim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?