S
simgeege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi simgeege
-
bende de vaaaar:sinifsinif:
ve korkulacak bişey değil...adetini takip eden içerde kalanlar çıkıyor neden korkuyorsn ki
canım herkeste oluo bu sorun korkmana gerek yok aslında yumurtlama zamanında meydana gelen bişi bu anladığım kadarıyla bendede oluo kötü bişi olsa kadınlar bunu senelerce olurmu senelerce gelebilio bazen,stres sıkıntı kaynağı diolar ama tabi sen bi dr a görün bakalım ne dicek,kötü bişi olcağını sanmıorum,dr un verdiği ilaçlarda bu ara kanamalar etki etmio çoğu kez ben çok araştırıdm bu konuyu,dr anlamadan bana hormon ilacı vermişti,hiç içmedim bile bu ay hiç aara kanamam glmdigelceğini zannetmiom ama belli olmaz iikide boşuna hormon hapı içmemişim
canım benimde olmuştu kanlı akıntım bende senin gibi internetten araştırdım ne senaryolar yazdım o yazan kötü şeyleri görünce bir bilsen.Ben sonra gidip muayene oldum hiçbirşeyim yokmuş.Sadece korunma hapını değiştireyim dedi bende bırakıcam zaten bu ay demiştim.Bir dahada gelmedi o şekilde.Korkma canım ama muayene ol en yakın zamandaopuyorumnanaktan
benim 31 ya da 33 günde bir adet oluyorum.yani sanırım o günler yumurtlama günüm olmuyor. sizin nasıl peki?adetiniz kaç gün sürüyor ve akıntınız ne zaman oluyor ve kaç gün sürüyor?
benımde su son 3 ay reglımın bıtımınden sonra ılk ılıskı sonrasında oldu.. :çok üzgünüm: ılk zamanlar onemsememıstım ama arka arkaya 3 ay olunca bu ay cok endıselendım acıkcası.. :sinifsinif: hemen bıter bıtmez onumuzdekı gunlerde doktora gıdıcem canım ben.. sende ıhmal etme :teselli: bende korkuyorum fazlasıyla ama ne oldugunu neden oldugunu ogrenmek lazım.. varsa bı sorun yada problem en kısa zamanda tedavısıne baslanır ılerlemeden.. :gitme: her ne olursa olsun hastalıkdı sıkayetlerde erken tanı cok onemlı.. sende bır an once doktorunla gorus canım.. :1hug:
dün adetim biteli tam 10gün oldu ve bu kahverengi akıntım geldi ama ço çok az seninde dediğin gibi aynen sende olan oldu,dr a gidince haber eder misin canımaynı sorun bendede var 4 aydır adetten 10 gün sonra kahverengi ara kanamam oluyo ama çok az 2 içindede bitiyor. bendde nette araştırdım ve ve bir hayli ürktüm.ve bu korkuyla yarına randevu aldım dr gideceğim sonucu bildiririm.ama çogu bayanın yaşadığı bir rahatsızlık bu sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?