• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sonras kanl aknt ikayeti olan var m?ok korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi simgeege
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

simgeege

Ziyaretçi
Adet kanamalarım 7-8 gün sürüyor. 9-10. gün lekelenme tarzında olabiliyor bazen.Sonraki günlerde de akıntımda kan oluyor. bazen 2 gün oluyor bazen daha az ama 3-4 gün sürüyor. değişiyor yani.İnternetten araştırdım kanlı akıntı konusunda çok kötü şeyler yazıyor. Ama benimki adetimi takip ediyor. Nadiren 16.17 gün de farkedilmeyecek kadar az sanki toz gibi kan zerresi oluyor.Doktora gideceğim ama çok korkuyorum. Benzer şikayetleri olan var mı? Akıntımda koko yok

canım öncelikle geçmiş olsun..başlığı görünce yardım edebilirim sanmıştım ama konu farklıymış.benim de adetimden sonra akıntım inanılmaz artıyor,bazen peynir kesiği gibi de oluyor ama ben dr gitmedim bunun için.senin durumun daha farklıymış.canım öncelikle korkma ve bi dr görün.kötü bişey yoktur inşallah.

ben de de aynı şey oluyor.adet bitiminden 10 gün sonra oluyor.doktora gittim hiçbir sorun yok yumurtlamanla alakalı bişey o dedi.istersen yasmin verebilirim dedi.ama istemedim normal bişey oldugunu duyunca.ama mutlaka dr a gidin bence.bana sadece ultrasonla baktı evli olmadığım için.

canım benimde olmuştu kanlı akıntım bende senin gibi internetten araştırdım ne senaryolar yazdım o yazan kötü şeyleri görünce bir bilsen.Ben sonra gidip muayene oldum hiçbirşeyim yokmuş.Sadece korunma hapını değiştireyim dedi bende bırakıcam zaten bu ay demiştim.Bir dahada gelmedi o şekilde.Korkma canım ama muayene ol en yakın zamandaopuyorumnanaktan

canım herkeste oluo bu sorun korkmana gerek yok aslında yumurtlama zamanında meydana gelen bişi bu anladığım kadarıyla bendede oluo kötü bişi olsa kadınlar bunu senelerce olurmu senelerce gelebilio bazen,stres sıkıntı kaynağı diolar ama tabi sen bi dr a görün bakalım ne dicek,kötü bişi olcağını sanmıorum,dr un verdiği ilaçlarda bu ara kanamalar etki etmio çoğu kez ben çok araştırıdm bu konuyu,dr anlamadan bana hormon ilacı vermişti,hiç içmedim bile bu ay hiç aara kanamam glmdigelceğini zannetmiom ama belli olmaz iikide boşuna hormon hapı içmemişim

bende de vaaaar:sinifsinif:
ve korkulacak bişey değil...adetini takip eden içerde kalanlar çıkıyor neden korkuyorsn ki

bendede var ...:sinifsinif: geçen ay da adetimin bitişinden 10 gün sonra olmuşdu...aynen bu ayda öyle ...
çok moralim bozuldu kist felanmı varki diye düşündüm...ya da iltihap...herkesde aynı dertten muzdaripmiş...nedir bu bayanların çektiği...:gitme:

Çok teşekkür ediyorum ilgilenen arkadaşlara...bizim ailede kanser vakaları görülüyor da ondan her şeyi kötüye yorar oldum.Gideceğim tabi doktora.

bende de vaaaar:sinifsinif:
ve korkulacak bişey değil...adetini takip eden içerde kalanlar çıkıyor neden korkuyorsn ki

sizin adetiniz kaç gün sürüyor ve kaç gün bu akıntılar devam ediyor.

canım herkeste oluo bu sorun korkmana gerek yok aslında yumurtlama zamanında meydana gelen bişi bu anladığım kadarıyla bendede oluo kötü bişi olsa kadınlar bunu senelerce olurmu senelerce gelebilio bazen,stres sıkıntı kaynağı diolar ama tabi sen bi dr a görün bakalım ne dicek,kötü bişi olcağını sanmıorum,dr un verdiği ilaçlarda bu ara kanamalar etki etmio çoğu kez ben çok araştırıdm bu konuyu,dr anlamadan bana hormon ilacı vermişti,hiç içmedim bile bu ay hiç aara kanamam glmdigelceğini zannetmiom ama belli olmaz iikide boşuna hormon hapı içmemişim

benim 31 ya da 33 günde bir adet oluyorum.yani sanırım o günler yumurtlama günüm olmuyor. sizin nasıl peki?adetiniz kaç gün sürüyor ve akıntınız ne zaman oluyor ve kaç gün sürüyor?

canım benimde olmuştu kanlı akıntım bende senin gibi internetten araştırdım ne senaryolar yazdım o yazan kötü şeyleri görünce bir bilsen.Ben sonra gidip muayene oldum hiçbirşeyim yokmuş.Sadece korunma hapını değiştireyim dedi bende bırakıcam zaten bu ay demiştim.Bir dahada gelmedi o şekilde.Korkma canım ama muayene ol en yakın zamandaopuyorumnanaktan

Sanıyorum sizin bir kereye mahsus oldu. benim 2 yıldır böyle.üstelik ben korunma hapı kullanmıyorum

benim 31 ya da 33 günde bir adet oluyorum.yani sanırım o günler yumurtlama günüm olmuyor. sizin nasıl peki?adetiniz kaç gün sürüyor ve akıntınız ne zaman oluyor ve kaç gün sürüyor?

canım bende 30 yada 31 32 günde bi adet görüorum,4gün süren bu kanlı akıntılar bana yumurtlama ile alakalı gelio,kötü bişi olsa nie kendiliğinden geçsin ki o zaman adet gibi bi periyot bizim yaşadığımız

benımde su son 3 ay reglımın bıtımınden sonra ılk ılıskı sonrasında oldu.. :çok üzgünüm: ılk zamanlar onemsememıstım ama arka arkaya 3 ay olunca bu ay cok endıselendım acıkcası.. :sinifsinif: hemen bıter bıtmez onumuzdekı gunlerde doktora gıdıcem canım ben.. sende ıhmal etme :teselli: bende korkuyorum fazlasıyla ama ne oldugunu neden oldugunu ogrenmek lazım.. varsa bı sorun yada problem en kısa zamanda tedavısıne baslanır ılerlemeden.. :gitme: her ne olursa olsun hastalıkdı sıkayetlerde erken tanı cok onemlı.. sende bır an once doktorunla gorus canım.. :1hug:

benımde su son 3 ay reglımın bıtımınden sonra ılk ılıskı sonrasında oldu.. :çok üzgünüm: ılk zamanlar onemsememıstım ama arka arkaya 3 ay olunca bu ay cok endıselendım acıkcası.. :sinifsinif: hemen bıter bıtmez onumuzdekı gunlerde doktora gıdıcem canım ben.. sende ıhmal etme :teselli: bende korkuyorum fazlasıyla ama ne oldugunu neden oldugunu ogrenmek lazım.. varsa bı sorun yada problem en kısa zamanda tedavısıne baslanır ılerlemeden.. :gitme: her ne olursa olsun hastalıkdı sıkayetlerde erken tanı cok onemlı.. sende bır an once doktorunla gorus canım.. :1hug:

Sana da geçmiş olsun..Ama senin durumun her ay bir kereye mahsus oluyorsa ve hemen adeti takip ediyorsa çok anormal gelmnedi bana. Tabi ki doktor değiliz bunu bilemeyiz yani hiç bir şikayeti olmayanın bile sağlıklı olduğunun garantisi yok sonuçta. Doktora gittikten sonra sonucu bana da söyleyebilir misin?

aynı sorun bendede var 4 aydır adetten 10 gün sonra kahverengi ara kanamam oluyo ama çok az 2 içindede bitiyor. bendde nette araştırdım ve ve bir hayli ürktüm.ve bu korkuyla yarına randevu aldım dr gideceğim sonucu bildiririm.ama çogu bayanın yaşadığı bir rahatsızlık bu sanırım.

canım benim de benzer sıkıntılarım vardı adetim bazen 17 gün bazen 28 gün hele nişanlandığım zaman inanır mısın 57. günde iğneyle durdurduk. tabi 57 gün yoğun bir şekide gelmedi 1-2 gün ara verip tekrar geliyordu. kaç doktora gittim bilmiyorum artık piyasada nerdyse bütün doğum kontrol haplarını aralıklı olarak tam 6 sene kullandım. doktorlar en son psikolojik dediler en son gittiğim doktor "psikolojik olayı biz doktorların çıkış noktasıdır " dedi ve endometriozis testi yaptırdı o da normal çıkınca doktor da şaşırdı dvlet hastanesi olmasına rağmen 20 dk benimle ilgilendi ona göre tam vakalıktım :)) ama gerçekten de psikolojikmiş çünkü ne zaman strese girsem yarım saat bile geçmeden kanamam oluyordu bunu tespit edince artık kendimi biraz daha rahat bırakmaya çalıştım .
bu arada şu anda yine kahverengi akıntım var ama o da kullandığımyasmin' den kaynaklı... h
herşeyden önce kafanı stresten uzak tutmaya çalış sonra güvenebleceğin bir doktora görün derim şimdiden geçmiş olsun canım.....

Size de geçmiş olsun arkadaşlar. Ankem, umarım senin de hiç bir sağlık sorunun yoktur ve şu ovulasyon dönemi kanamasıdır. Benim genelde adetimin devamı gibi oluyor. Adetim de zaten uzun sürdüğü için bu kanlı akıntılarım yumurtlama dönemime kadar bile sarkıyor olabilir. Bazen bir kaç gün ara verip yumurtlama dönemimde de oluyor ama genelde o belli belirsiz sanki akıntı içinde bir toz zerresi gibi kan oluyor.Helinim arkadaşım, umarım benimki de sadece psikolojiktir.Bunu da dediğiniz gibi doktora gitmeden anlamak mümkün olmaz Desteğiniz ve paylaşımlarınız için tekrar herkese teşekkür ediyorum...Sevgiler ve bol sağlıklı günler dilerim hepinize...

aynı sorun bendede var 4 aydır adetten 10 gün sonra kahverengi ara kanamam oluyo ama çok az 2 içindede bitiyor. bendde nette araştırdım ve ve bir hayli ürktüm.ve bu korkuyla yarına randevu aldım dr gideceğim sonucu bildiririm.ama çogu bayanın yaşadığı bir rahatsızlık bu sanırım.
dün adetim biteli tam 10gün oldu ve bu kahverengi akıntım geldi ama ço çok az seninde dediğin gibi aynen sende olan oldu,dr a gidince haber eder misin canım

ilk muayenede temiz dedi. kan tahlili oldum birde gebelikten şüphelendi.p.tesi daha detaylı görünecem tahlili yorumlayacak. sonucu bildiririm.ama gebelik olamaz dedim 17 yıldır kendiliğimden hamile kalamadığımı söyledim.

Back