Adet sökülmüyor

a1a

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
146
18
Merhabalar adetim bir türlü sökülmüyor bilen birileri varsa yardımcı olabilir misiniz😞

Merhabalar adetim bir türlü sökülmüyor bilen birileri varsa yardımcı olabilir misiniz😞
Merhaba arkadaşım ben de aynı sıkıntıyı yaşıyordum. civan perçemi otunu kullandım. Bir kaç gün sonra regli oldum. Normal ıhlamur gibi bitki çayı hazirliyorsun. Tadı biraz acı ama içilebilir.

bir hsstaliginiz yoksa gebelik ihtimaliniz yoksa . bir tutam maydonoz u sicak suya dograyip icin ..

Merhaba arkadaşım ben de aynı sıkıntıyı yaşıyordum. civan perçemi otunu kullandım. Bir kaç gün sonra regli oldum. Normal ıhlamur gibi bitki çayı hazirliyorsun. Tadı biraz acı ama içilebilir.
Evet biliyorum bende kullandım biraz düzeldi ama yaşadığım olaylardan dolayı stres yaptım günde kaç defa içtiniz. Şuan kanama ve bel ağrım var ama kanamam az sizinkide mi öyleydi

Ben gelmezse pztesi bi doktora gitmeyi dusunuyorum. Niye oldu bu kadar anlamadim.

Yani işle ilgili oluyo ama simdi acaba yeni ev düzeni fln mi acaba daha evleneli 1 ay olmadi ondan mi vucut sasirdi acaba bilemedim😀
Belkide ben bekarım o yüzden internete bakıyorum çok kötü insan ister istemez stres yapıyor

X