Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar adetim bir türlü sökülmüyor bilen birileri varsa yardımcı olabilir misiniz
Zaten benim adetlerim bir kaç gün olur stresten dolayı azaldı test yaptım negatifHamilelik şüpheniz var mı ? Adet gecikmesi mi yaşıyorsunuz ? Adet gördünüz ancak az miktarda geldiğini mi düşünüyorsunuz ?
Merhaba arkadaşım ben de aynı sıkıntıyı yaşıyordum. civan perçemi otunu kullandım. Bir kaç gün sonra regli oldum. Normal ıhlamur gibi bitki çayı hazirliyorsun. Tadı biraz acı ama içilebilir.Merhabalar adetim bir türlü sökülmüyor bilen birileri varsa yardımcı olabilir misiniz
Benimde negatif az geliyo normaldedir az geliyo ama ne bilim bide kene yapıştı onun stresi derken bir kötü oldumBen de ayni durumdayim negatifim ve bi turlu adet olamadim(
Evet biliyorum bende kullandım biraz düzeldi ama yaşadığım olaylardan dolayı stres yaptım günde kaç defa içtiniz. Şuan kanama ve bel ağrım var ama kanamam az sizinkide mi öyleydiMerhaba arkadaşım ben de aynı sıkıntıyı yaşıyordum. civan perçemi otunu kullandım. Bir kaç gün sonra regli oldum. Normal ıhlamur gibi bitki çayı hazirliyorsun. Tadı biraz acı ama içilebilir.
Yo bir hastalığım yok kanama ve bel ağrım var ama kanama az bir türlü sökülmüyo karnım şişti ve Ağrıyo ne yapacağımı şaşırdımbir hsstaliginiz yoksa gebelik ihtimaliniz yoksa . bir tutam maydonoz u sicak suya dograyip icin ..
ben hic gelmediyse diye onermistim bunu amaYo bir hastalığım yok kanama ve bel ağrım var ama kanama az bir türlü sökülmüyo karnım şişti ve Ağrıyo ne yapacağımı şaşırdım
Yok vala kanama var ama az internette yorumları okudukça bi kötü oldumben hic gelmediyse diye onermistim bunu ama
Ben de 13 gündür olmuyorum bugün test verdim negatif. E nabizdan baktım yarın doktorun yanına gidicem inşallah adet söktürücü verir.Merhabalar adetim bir türlü sökülmüyor bilen birileri varsa yardımcı olabilir misiniz
Ben aşırı stres yaptım ondan dolayı ama neden böyle olduğunu anlamadımBen gelmezse pztesi bi doktora gitmeyi dusunuyorum. Niye oldu bu kadar anlamadim.
Niçin stres yaptınızNormalde daha stresli oldugum zamanlar olmustur benim ama neden bu ay oldu anlamadim:/
Belkide ben bekarım o yüzden internete bakıyorum çok kötü insan ister istemez stres yapıyorYani işle ilgili oluyo ama simdi acaba yeni ev düzeni fln mi acaba daha evleneli 1 ay olmadi ondan mi vucut sasirdi acaba bilemedim