Adet sökülecekmiş gibi kasık ağrısı hamilelik belirtisi olamaz değil mi ?

Evet haklısın beraber gitmeyi düşünüyoruz inşallah bir sıkıntı yoktur.

Ben pcos olduğu için sürekli gidip gelen bir adet sancısı benzeri ağrılarım olurdu adete yakın biraz daha artardı gebeliğimi öğrenene kadar da aynı durum devam etti. Ama daha çok uyku hali ilk belirtilerim arasındaydı ve muhteşem bir göğüs ağrısı vardı. Adet öncesi göğüs ağrısının 2-3 katı gibi bir şey. Ve ben adet öncesi test yaptım ve pozitifi ilk saniyelerde gördüm. Şuan 10+5 haftalık hamileyim.

Bizde 1,5 yıllık evliyiz ve yaklaşık 5-6 ay sürekli olmayan ama son 4 ay sürekli bir şekilde bebek denemelerimiz oluyordu en sonunda oldu çok şükür

Merhaba lucky göğüs ağrınız böyle bıçak batması iğne batması gibi ağrılar mıydı

Merhaba ne kadar sürede hamile kaldınız çok üzülüyorum ben artık bir yıldır bebek istiyorum ekimde kimyasal gebeliğim oldu adetlerim düzenli ama gecen ay doktora gittim yumurta tembelliği var dedi ve picassos diye bir takviye edici verdi bu hafta adet haftam kasık agrım batmalarım var adet olucakmısım gibi hissediyorum ilacsa fayda etmedi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…