Canim hormon testi adetin 3. Gunu yapılıyor ya biliyorsun degil mi benim sabah az geldi tirnak ustu kadar kahve leke adet sayilir mi kiSen içmeye devam canım iyice sökülsün adetin sonra hormon testini yaptır neden gecikiyor söyler doktor
Benim de öyle leke gibi gelmişti devamı gelmeyince devam ettim Tarsual içmeye bitti beş gün sonra normAl adetim geldi adet günü nü sayarak üçüncü gün doktora gittim hormon testimi yaptırdımCanim hormon testi adetin 3. Gunu yapılıyor ya biliyorsun degil mi benim sabah az geldi tirnak ustu kadar kahve leke adet sayilir mi ki
Hangi günü baz aldın bende şimdi leke var dedim ya ilk gün olarak mı kabul edeyim salya randevu alayımBenim de öyle leke gibi gelmişti devamı gelmeyince devam ettim Tarsual içmeye bitti beş gün sonra normAl adetim geldi adet günü nü sayarak üçüncü gün doktora gittim hormon testimi yaptırdım
Ben simdi bu Randevu yu özelden alicam o yüzden kesin bilgi lazım bana ..birde sen ne için gittin dotorun ne önerdi sana .. ben şimdi gidip test yaptırcam kist vardı sağda nasıl tedavi uygular acabaHangi günü baz aldın bende şimdi leke var dedim ya ilk gün olarak mı kabul edeyim salya randevu alayım
Himm ben simdi saymayimmi o zmm cok minik geldi akinti o da kahve leke tirnak ustu kadarBenim adetim çok geçmişti 20gün oyüzden gittim perşembe adet oldum cumartesi gittim ama adetim tam geldi öyle lekenme falan olunca saymadım tam adet olunca gittim pko varmış kilo aldım biraz o yüZden gecikiyor adetlerim
Hayır sayma bekle iyice gelsin öyle sayHimm ben simdi saymayimmi o zmm cok minik geldi akinti o da kahve leke tirnak ustu kadar
Tamam canim tikali gibi hissediyorum sende de oluyor muydu sanki ucumde ama tikali gelmiyoHayır sayma bekle iyice gelsin öyle say
Hayır canım stres yaptığın için öyle sökülemiyosun tarsual söktürecek devam et içmeyeTamam canim tikali gibi hissediyorum sende de oluyor muydu sanki ucumde ama tikali gelmiyo
Inss yaa agri yapiyor kasiklarima belime vsHayır canım stres yaptığın için öyle sökülemiyosun tarsual söktürecek devam et içmeye
Bende de kist var 5 cm tarlusal kullanmaya başladım yarin son ama daha hicbir belirtim yok inşallah en kısa surede hasta olurum senin kist var miydi ilaçla mi oluştu cnm ben klomen kullanmistim öyle olustuInss yaa agri yapiyor kasiklarima belime vs
Canim bende de 2cm kist cikti daha 2 aydir ilk defa yeni cikti ne icin cikti nasil oldu hic anlamadim..temmuzda gittigimde cikti 2 ay sonra yekrar hormon testi icin gel dedi doktor 20 gundir adet olamadim o yuzden tarlusal verdi 1 ay da one cekti daha cok yeni benim teşhis koyup ona gore ilac verevek... Neden okusur kist bilmiyorum ben hic bir sey kullanmadim...sana ne icin verdi klomen i igne mi o ilac mi.. Hamgi asamada veriliyor bana da mi onu verir acabaBende de kist var 5 cm tarlusal kullanmaya başladım yarin son ama daha hicbir belirtim yok inşallah en kısa surede hasta olurum senin kist var miydi ilaçla mi oluştu cnm ben klomen kullanmistim öyle olustu
Canim bende de 2cm kist cikti daha 2 aydir ilk defa yeni cikti ne icin cikti nasil oldu hic anlamadim..temmuzda gittigimde cikti 2 ay sonra yekrar hormon testi icin gel dedi doktor 20 gundir adet olamadim o yuzden tarlusal verdi 1 ay da one cekti daha cok yeni benim teşhis koyup ona gore ilac verevek... Neden okusur kist bilmiyorum ben hic bir sey kullanmadim...sana ne icin verdi klomen i igne mi o ilac mi.. Hamgi asamada veriliyor bana da mi onu verir acaba
Klomen ban a da tavsiye ederse onu kullanmadan hayit otu tohumu lullansam bu kist yapıyorsa olur mu..hem bitkisel hem de kist vs yapmıyor aksine onluyorYok cnm ben çocuk istiyorum artik kontroller sonucu klomen ilacı verdi hap onu kullandım ama kist yaptı bende hastada olmadım daha 8. Gün bugün ilaç bitince olurum inşallah
Insallah canim bir de hayotbotu tohumu varmis onu dene istersen.. Bende hic kullanmadim ama yarindan sonra doktor tavsoyesine gore kullanmayi dusunuyorumYok cnm ben çocuk istiyorum artik kontroller sonucu klomen ilacı verdi hap onu kullandım ama kist yaptı bende hastada olmadım daha 8. Gün bugün ilaç bitince olurum inşallah
İlaç biteli benimde 15gun oldu bugün ne adet belirtisi var ne başka bişeykullan bitti mi 10 gun bekle gelir
gebrlikten supheleyon galiba ama bildigim kadaryla bu ilacin zarari yok
Bi gebelik testi yap canım yoksa mutlaka doktora danış 10günde olman gerektiİlaç biteli benimde 15gun oldu bugün ne adet belirtisi var ne başka bişey
Sadece koyu kahverengi akıntı geliyor gidicem normal adet başlangıcı yarın bekliyorum.bakalimBi gebelik testi yap canım yoksa mutlaka doktora danış 10günde olman gerekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?