adet sokucu tarlusal

Canim hormon testi adetin 3. Gunu yapılıyor ya biliyorsun degil mi benim sabah az geldi tirnak ustu kadar kahve leke adet sayilir mi ki
Benim de öyle leke gibi gelmişti devamı gelmeyince devam ettim Tarsual içmeye bitti beş gün sonra normAl adetim geldi adet günü nü sayarak üçüncü gün doktora gittim hormon testimi yaptırdım

Benim de öyle leke gibi gelmişti devamı gelmeyince devam ettim Tarsual içmeye bitti beş gün sonra normAl adetim geldi adet günü nü sayarak üçüncü gün doktora gittim hormon testimi yaptırdım
Hangi günü baz aldın bende şimdi leke var dedim ya ilk gün olarak mı kabul edeyim salya randevu alayım

Hangi günü baz aldın bende şimdi leke var dedim ya ilk gün olarak mı kabul edeyim salya randevu alayım
Ben simdi bu Randevu yu özelden alicam o yüzden kesin bilgi lazım bana ..birde sen ne için gittin dotorun ne önerdi sana .. ben şimdi gidip test yaptırcam kist vardı sağda nasıl tedavi uygular acaba

Benim adetim çok geçmişti 20gün oyüzden gittim perşembe adet oldum cumartesi gittim ama adetim tam geldi öyle lekenme falan olunca saymadım tam adet olunca gittim pko varmış kilo aldım biraz o yüZden gecikiyor adetlerim

Himm ben simdi saymayimmi o zmm cok minik geldi akinti o da kahve leke tirnak ustu kadar

Inss yaa agri yapiyor kasiklarima belime vs
Bende de kist var 5 cm tarlusal kullanmaya başladım yarin son ama daha hicbir belirtim yok inşallah en kısa surede hasta olurum senin kist var miydi ilaçla mi oluştu cnm ben klomen kullanmistim öyle olustu

Bende de kist var 5 cm tarlusal kullanmaya başladım yarin son ama daha hicbir belirtim yok inşallah en kısa surede hasta olurum senin kist var miydi ilaçla mi oluştu cnm ben klomen kullanmistim öyle olustu
Canim bende de 2cm kist cikti daha 2 aydir ilk defa yeni cikti ne icin cikti nasil oldu hic anlamadim..temmuzda gittigimde cikti 2 ay sonra yekrar hormon testi icin gel dedi doktor 20 gundir adet olamadim o yuzden tarlusal verdi 1 ay da one cekti daha cok yeni benim teşhis koyup ona gore ilac verevek... Neden okusur kist bilmiyorum ben hic bir sey kullanmadim...sana ne icin verdi klomen i igne mi o ilac mi.. Hamgi asamada veriliyor bana da mi onu verir acaba

Yok cnm ben çocuk istiyorum artik kontroller sonucu klomen ilacı verdi hap onu kullandım ama kist yaptı bende hastada olmadım daha 8. Gün bugün ilaç bitince olurum inşallah

Yok cnm ben çocuk istiyorum artik kontroller sonucu klomen ilacı verdi hap onu kullandım ama kist yaptı bende hastada olmadım daha 8. Gün bugün ilaç bitince olurum inşallah
Klomen ban a da tavsiye ederse onu kullanmadan hayit otu tohumu lullansam bu kist yapıyorsa olur mu..hem bitkisel hem de kist vs yapmıyor aksine onluyor

Insallah canim bir de hayotbotu tohumu varmis onu dene istersen.. Bende hic kullanmadim ama yarindan sonra doktor tavsoyesine gore kullanmayi dusunuyorum

Ben yine regl olmadım 2 gün geçti 0.1 çıktı gecen ayda boyle olmuştu öyle tarlusal kullanmıştım bu kist basıma bela oldu beybim de olmuyor kendimi çok kötü hissediyorum bu ayda olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…