Yok test fikan yapıldı hep adetım Kissten dolayi gecikmiş bende 2 gündür tarlusal içtim işte adet olabilmek için suan da da çok fena Karnım kÂşıklarım ağrıyor. ..ayriyettten ağrı kesici icsem okur mu diyirum tarlusal yani sıra. . Ne zaman bırakılır bu tarlusal adet olunca mi yoksa tamamen bitirmek mo gerekir 10 tane mi ne var içinde zaten ben suan 4 tane kullandımkullan bitti mi 10 gun bekle gelir
gebrlikten supheleyon galiba ama bildigim kadaryla bu ilacin zarari yok
hepsini kullancan canim onu icinde benimde cok agrim olmustuYok test fikan yapıldı hep adetım Kissten dolayi gecikmiş bende 2 gündür tarlusal içtim işte adet olabilmek için suan da da çok fena Karnım kÂşıklarım ağrıyor. ..ayriyettten ağrı kesici icsem okur mu diyirum tarlusal yani sıra. . Ne zaman bırakılır bu tarlusal adet olunca mi yoksa tamamen bitirmek mo gerekir 10 tane mi ne var içinde zaten ben suan 4 tane kullandım
Şimdi hormon testi yaptırcam ben adetın 3, günü etkilerse eğer sonuçları kullanmayim ama zararı yoksa çok ağrım var icsem iyi olur...suan ne için ağrıyor peki adet olmayacaksam da sen kaçıncı kullanımda adet olmuştum ve ne için kullanın bu ilacı canımhepsini kullancan canim onu icinde benimde cok agrim olmustu
agri kesici icersen adet olacagin gunu uzatabilrsin
ilac bittikten 5 veya 6 gun sonra olmustumŞimdi hormon testi yaptırcam ben adetın 3, günü etkilerse eğer sonuçları kullanmayim ama zararı yoksa çok ağrım var icsem iyi olur...suan ne için ağrıyor peki adet olmayacaksam da sen kaçıncı kullanımda adet olmuştum ve ne için kullanın bu ilacı canım
Adet olana kadar içiyosun. İlaç bitmeden adet olursan ilacı bırakıyorsun. Doktor bana öyle demiştiKizlar 2 gundur tarlusal kullaniyorum 19 gun oldu hala adet olmamistim cok gecikti kist engelllemis galiba adet olmami ..suan da accayip agtim var terliyorum midem bulaniyo filan cok kotu yum bugun omurum galiba adet birakayim mi ne yapayim bu tarlusali yoksa paket bitene kadar kullanymmi ne yapayimm...kullananlar varsa bi yarfimci oksunlar ya
En açıklayıcı bu olmuş canım tamam çok saol...benim çok sancı oldu bugün gece ağrı kesici içip icmeme arasında kaldım sıcak su torbası yaptım beline koyfum filan az daha iyiyim...sen de nasıl olmuştu hemen kullaninca oldun mu ağrı kesici içtin miAdet olana kadar içiyosun. İlaç bitmeden adet olursan ilacı bırakıyorsun. Doktor bana öyle demişti
Kaç tane vardı icinde .. benim kinde 12 adet var suan 4 tane içtim 8 kaldı ama bu gece acayip ağrım oldu adet sancısı sende de oldu muilac bittikten 5 veya 6 gun sonra olmustum
Kist ağrı yapıyodur. Çok ağrıyosa iç ama ilaçlar adeti geciktirebilir belki. Ben bi ka gün kullandım oldum bıraktım ilacıEn açıklayıcı bu olmuş canım tamam çok saol...benim çok sancı oldu bugün gece ağrı kesici içip icmeme arasında kaldım sıcak su torbası yaptım beline koyfum filan az daha iyiyim...sen de nasıl olmuştu hemen kullaninca oldun mu ağrı kesici içtin mi
Anladimcanimnormalde de adet sancim olur her ay suan da oldu az bi kanama gelmiş adet olmusumdur galiba degil mi..hirmon testi yaptiricam saliya mi denk gelir 3. Gun cok kanma yok ama azcik bir kanama gelmisKist ağrı yapıyodur. Çok ağrıyosa iç ama ilaçlar adeti geciktirebilir belki. Ben bi ka gün kullandım oldum bıraktım ilacı
Anladimcanimnormalde de adet sancim olur her ay suan da oldu az bi kanama gelmiş adet olmusumdur galiba degil mi..hirmon testi yaptiricam saliya mi denk gelir 3. Gun cok kanma yok ama azcik bir kanama gelmisKist ağrı yapıyodur. Çok ağrıyosa iç ama ilaçlar adeti geciktirebilir belki. Ben bi ka gün kullandım oldum bıraktım ilacı
Kanaman geldiyse içmeyi bırak ama gelmediyse devam et ki söktürsün canım hormon testine Çarşamba gitmen gerekAnladimcanimnormalde de adet sancim olur her ay suan da oldu az bi kanama gelmiş adet olmusumdur galiba degil mi..hirmon testi yaptiricam saliya mi denk gelir 3. Gun cok kanma yok ama azcik bir kanama gelmis
Gerçi salı da gütsen otur pek bişey fark etmezAnladimcanimnormalde de adet sancim olur her ay suan da oldu az bi kanama gelmiş adet olmusumdur galiba degil mi..hirmon testi yaptiricam saliya mi denk gelir 3. Gun cok kanma yok ama azcik bir kanama gelmis
Bugün mü geldi kanama. Bugün geldiyse salı günü oluyo. Doktora sorduğumda kanama geldiği günü 1. gün olarak kabul ediyoruz demiştiAnladimcanimnormalde de adet sancim olur her ay suan da oldu az bi kanama gelmiş adet olmusumdur galiba degil mi..hirmon testi yaptiricam saliya mi denk gelir 3. Gun cok kanma yok ama azcik bir kanama gelmis
Minicik damla seklinde kan gekfi az agrim azaldi ama simdi yine basladi nasil biseymis yaa sali gunu o zmn canim bugun cunku tirnak ustu kadan geldi kahve rengi seklinde yine devam edegim az daha tam olamadim adet akmiyo tikali gibisanki oyle hissediyorum idrar yaoarkende boule tikaniklik gibi olur ya onun gibi suanBugün mü geldi kanama. Bugün geldiyse salı günü oluyo. Doktora sorduğumda kanama geldiği günü 1. gün olarak kabul ediyoruz demişti
Evet sabah tirnak ustu kafar kahvemsi renk varfi değiştirdim pedi ama tam olamadim sanki tikaniklik varmis gibi hissediyorum..baska da kanama olmadi agri var sag kasik agirlikta ..az daha yigun kanama olana kadar iceuim ilaci o zaman ya degil miBugün mü geldi kanama. Bugün geldiyse salı günü oluyo. Doktora sorduğumda kanama geldiği günü 1. gün olarak kabul ediyoruz demişti
Canim kanama tirnak üstü kadar kahverengimsi gelfi sabah baska da gun icinde gelmedi sag kasik agirlikli ağrıyor..az daha kanama olana kadar içeyim o zmn sali günü gideyim baklm cunku hafifte olsa akinti geldi yanii.sanki tikali gibi hissediyorum gelmiyor baska akinti cok dehisik yaa o da agri yapiyoKanaman geldiyse içmeyi bırak ama gelmediyse devam et ki söktürsün canım hormon testine Çarşamba gitmen gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?