• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet söktürücüyü kullanmalımıyım kullanmamalımıyım..yardım

nesrin111

hayat boş boş boş
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
3.852
18
158
Diğer
arkadaşlar ben mayısta norlevo aldım.sonra haziranda adet oldum.adetimde gecikme olmamıştı ancak 2 aydı adet olamıyorum.normalde temmuzun 10 unda ve ağustosun 10 unda olmam lazımdı.3 kere gebelik testi yaptırdım negatif.3 hafta önce doktor adet söktürücü verdi belki olurum diye kullanmadım.dün yine doktor adet söktürücü verdi..olmazsan hormonlarına bakarız dedi..bende kullanıp kullanmamakta tereddüt yaşıyorum çünkü sonrasında daha kötü olurum yani hormonlarım daha da bozulursa diye düşünüyorum..bazı yazılanlar beni bu düşünceye sevk etti..böyle bişi varmı? biraz daha bekleyip sonra hormon tahlilimi istiyeyim.? bu arada 5 gündür de hayıt tohumu içiyorum hormonlarım düzene girsin diye..ne kadar zaman sonra etkisini gösterir...

canım norlevo gerçekten tehlikeli bir ilaç sağlık bakanlığı da başka bir ertesi gün hapının satımını yasaklamış şuan belki 10 eczaneye gidip hepsinden aynı yanıtı almıştım ben.hormonal dengelerde gerçekten çok bozulma oynama oluyor.hamile olmadığın kesin bu ilaç rahmin duvarlarını temizleyeceği için ilk adetin çok sancılı olucak allah kolaylık versin :( ben sana civan perçemi öneriyorum 2-3 gün kullan günde 2 sefer yada dayanabildiğin kadar iç kötü bir tadı var çünkü anında söküyor boşuna ilaç kullanıp daha da fazla oynama bence dengenle

Back