• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet söktürücüler neler kızlarrr

valla ben bir ton adet söktürücü ilaç içtim hiç biri banamısın demedı otlarda kar etmedi nasıl bir bünyem varsa :52:

cidden kızlar bildiklerinizi yazında bıde onları denıyım

valla ben bir ton adet söktürücü ilaç içtim hiç biri banamısın demedı otlarda kar etmedi nasıl bir bünyem varsa :52:

cidden kızlar bildiklerinizi yazında bıde onları denıyım

ilaca gerek yok arkadaşım..karahindiba otunu al kaynat her akşam bi fincan iç ... çok faydasını görürsün demedi deme... geçmiş olsun

Sogan kürünü uygulyn bence ise yariyor 1bucuk ardak suyun icine bir sogani 4de bolun ve 5 dk kaynatin ilidktan sonra icin bunu sabah aksam uygulayin ins sizde de ise yarar

Aynı sorun bende de vardı. Yıllardır hep adet düzensizliği yaşıyorudum .3-4 olmadığım oluyordu. Sonunda soluğu yine doktorda alıyordum ve adet söktürücülerle adet oluyordum...Çözümü civan perçeminde buldum. 1 turtam Civan perçemini sıcak suda 10 dk.demlendirip ılık olarak sabah akşam içiyorsun.Tadı kötü hatta iğrenç ama adet söktürmek için birebir.İlk başladığında adet oluncaya kadar, sonraki aylarda adetine 1 hafta kala 1 hafta içip bırakıyorsun. Kim denediyse mutlaka iyi sonuç aldı sana da şifa olur inşallah....

Aynı sorun bende de vardı. Yıllardır hep adet düzensizliği yaşıyorudum .3-4 olmadığım oluyordu. Sonunda soluğu yine doktorda alıyordum ve adet söktürücülerle adet oluyordum...Çözümü civan perçeminde buldum. 1 turtam Civan perçemini sıcak suda 10 dk.demlendirip ılık olarak sabah akşam içiyorsun.Tadı kötü hatta iğrenç ama adet söktürmek için birebir.İlk başladığında adet oluncaya kadar, sonraki aylarda adetine 1 hafta kala 1 hafta içip bırakıyorsun. Kim denediyse mutlaka iyi sonuç aldı sana da şifa olur inşallah....

Ben civani kullandim ama faydasini goremedim tarlusal hemen söktürüyor bitkisrl bana fayda etmiyor

Tatlım düzensizliğinin nedenini öğrenmek için mutlaka doktora gitmelisin ilaç içip kurtulmak kolay ya sonrası nedeni_?

Back