E Ebruyldrm Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2014 56 4 1 İstanbul 23 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruyldrm #1 Adet söktürücü için civanperçemi be kekik suyu kullanmaya başladım. Adetime 3-4 gün var. İşe yarar mı şuan ?
Adet söktürücü için civanperçemi be kekik suyu kullanmaya başladım. Adetime 3-4 gün var. İşe yarar mı şuan ?
H hel_in Guru Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2009 4.838 199 363 23 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruyldrm #2 Ebruyldrm .!.: Adet söktürücü için civanperçemi be kekik suyu kullanmaya başladım. Adetime 3-4 gün var. İşe yarar mı şuan ? Genişletmek için tıkla... cıvan percemı macunu sabah bır aksam bır tok yıyın cıvan oercemı cayıyla gunde bır cezve kaynatarak cayını ıcın kekık suyu mıde ve gaz sıkısması hazımsızlıga ıyı gelır yada mıde yarası reflü vs bosuna ıcmeyın
Ebruyldrm .!.: Adet söktürücü için civanperçemi be kekik suyu kullanmaya başladım. Adetime 3-4 gün var. İşe yarar mı şuan ? Genişletmek için tıkla... cıvan percemı macunu sabah bır aksam bır tok yıyın cıvan oercemı cayıyla gunde bır cezve kaynatarak cayını ıcın kekık suyu mıde ve gaz sıkısması hazımsızlıga ıyı gelır yada mıde yarası reflü vs bosuna ıcmeyın
E Ebruyldrm Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2014 56 4 1 İstanbul 23 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruyldrm #3 hel_in .!.: cıvan percemı macunu sabah bır aksam bır tok yıyın cıvan oercemı cayıyla gunde bır cezve kaynatarak cayını ıcın kekık suyu mıde ve gaz sıkısması hazımsızlıga ıyı gelır yada mıde yarası reflü vs bosuna ıcmeyın Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim :))
hel_in .!.: cıvan percemı macunu sabah bır aksam bır tok yıyın cıvan oercemı cayıyla gunde bır cezve kaynatarak cayını ıcın kekık suyu mıde ve gaz sıkısması hazımsızlıga ıyı gelır yada mıde yarası reflü vs bosuna ıcmeyın Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim :))
H hel_in Guru Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2009 4.838 199 363 24 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruyldrm #4 Ebruyldrm .!.: Teşekkür ederim :)) Genişletmek için tıkla... Sorunuz olursa yazın cevaplamaya calısarım :) byby En az 6 ay kullanılmalı zaten zararı yok kullan her ay bes 7 gun ıdeal iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ebruyldrm .!.: Teşekkür ederim :)) Genişletmek için tıkla... Sorunuz olursa yazın cevaplamaya calısarım :) byby En az 6 ay kullanılmalı zaten zararı yok kullan her ay bes 7 gun ıdeal iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi