Adet söktürücü

seldus

♥ ♥ küçük paşam ♥ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
2.982
1
kızlar ben dogumdan buyana yani yaklasık 6 aydır adet olmadım ve 2 gün önce doktora gittim doktor bastabip iyi dediler bi kontrole git dediler ben de gittim..adam bana kan tahlili yaptırdı sonra adet söktürücü verdi iç 6 gün 10.gün sonunda adet olursun dedi..bana sacma geldi madem bu emzirirken normal bişey adet söktürücü kullanmama gerek var mı anlamadım ben sadece durumum nasıl dogmdan sonra rahim toparlamısmı kendini falan diye kontrole gitmiştim...sizce kullanayım mı bu ilacıkarar veremedim aranızda kullanan var mı bi fikir verin noolur kafam karıstı:KK43:((((

canım bende doğumdan sonra adet olamadım.bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum.ama büyükler 1sene olmazsan normal diyor.bende anlamadım bu işi.doktordan sonra yazarım

canım , normal emziren bir annenin adet görmemesi gayet doğal, fıtratı bozupta ilaç almana gerek yok, bu olağanüstü bir olay değil ki emziren anne adet görmeyebilir.. bende görmedim daha...ilaç falan kullanmaya niyetim yok.. bek baktırdım rahim falan toparlanmış temizmiş... dert etme bence ilaç falanda alma... tabi bu dediklerim emziren anne için ...süt adeti aylarca geciktirirmiş...

bana söktürücüyü önermedi emziriyorsan olmaz dedi eczacı

Ben de daha olmadım, emzirdiğim için normal diye düşünüyorum. Ama dr.a da gitmedim haftaya gidicem ben de bi sorayım bakalım...

Selduşçum kullanmak çok gereksiz bence. ben 40 ım dolduğunda kontrole gittiğimde doktorum bana 1 sene adet olmayabilirsin hiç telaş etme normal bir durum dedi. Bence de öyle. Hormonlarımız 9 ay boyunca alt üst oldu , herkesin bünyesinin toparlanma süreci farklıdır. Bence müdahale etme ,kendi akışına bırak.
Sütüm geçen ay iyice azaldı ve hemen adet oldum bu arada.

X