Adet söktürücü

Bircihanannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
127
27
98
26
Kızlar ben adet söktürücü kullandım 18 martta başladım bıraktım ama adetim sökülmedi adetim 1 gün gecikti normal mi ya

Ben 3 martta adet oldum 8 martta bitti doktor 18 martta başla 10 gün kullan dedi bırakalı 1 hafta olacak ve adetim daha sökülmedi
Canım ben ilk kez duyuyorum bunu normalde reglin gecikirse kullanırsın mesela benim bir ara 1 hafta gecikti doktora gittim hamile olmadığıma emin olduk öyle içtim sonra iki kez içtim zateb reflim geldi başkada içmedim bence bi yanlışlık var başka bi ilaç yazmışmıyfı

Canım ben ilk kez duyuyorum bunu normalde reglin gecikirse kullanırsın mesela benim bir ara 1 hafta gecikti doktora gittim hamile olmadığıma emin olduk öyle içtim sonra iki kez içtim zateb reflim geldi başkada içmedim bence bi yanlışlık var başka bi ilaç yazmışmıyfı
Benim sorunum az adet oluyordum ve bende adetten 1 hafta sonra lekeler gelmeye başladı oda adetten parçalar kalmış doktor rahmi temizlemek için verdi 😒

Birde gebelik düşünüyorduk doktor önce 3 kere denedik benimde hep adetlerden sonra oldu hamileliklerim ama bunda sanmam üç kere korunmasız ilişki ile hamile kalacağım bilemiyorum 4 nisana kadar olmazsam test yaparım

Birde gebelik düşünüyorduk doktor önce 3 kere denedik benimde hep adetlerden sonra oldu hamileliklerim ama bunda sanmam üç kere korunmasız ilişki ile hamile kalacağım bilemiyorum 4 nisana kadar olmazsam test yaparım
Canım yumurtlama gününde olsuysa ilişki ihtimal hep var bence bir kan ver

Back
X