Adet söktürücü

Zehra_55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Adet söktürücü olarak ne önerirsiniz. Ben kekik çayı içtim sizce işe yarar mı kaç güne sokteurur

Adet söktürücü olarak ne önerirsiniz. Ben kekik çayı içtim sizce işe yarar mı kaç güne sokteurur
Canımm ben uzun zamandır adetim geçikir gibi olunca hemen kendimi duşa atıyorum suyu cok sıcak acıp banyoyu ısıtıyorum daha sonra duş aldıktan sonra karın rahim bölgeme ve karnımın birleştiği bel bölgeme kaynar su döküyorum inanırmısın ya duştan cıkınca ya da ertesi günü adet oluyorum

Kaynar su tuttum karnıma ve bölgesine kremle masaj da yaptım kekik çayı içiyorum 2 gündür kegel egzersizleri yaptım ama hala yok bugün gecikmenin 4.günü

Hamile olma ihtimali var mı acaba kuzu
Bende ondan korkuyorum. Sözlümle sürtünme oldu sadece ilişki olmadı bakireyim de. İnternetten bakıyorum ihtimal var burda sordum bsy olmaz dediler bilmiyorum aklım çok karışık bir o kadar da korkuyorum

Bende ondan korkuyorum. Sözlümle sürtünme oldu sadece ilişki olmadı bakireyim de. İnternetten bakıyorum ihtimal var burda sordum bsy olmaz dediler bilmiyorum aklım çok karışık bir o kadar da korkuyorum
Meni vajinana mı geldi canım bi test yap psikolojik olarak belki gecikiyo olabilir sürtünme yoluyla çok zor çünkü düğün tarihin yakın mı

Gebelik ihtimali yoksa tarlusal alın eczaneden 5 gun kullanın bırakın . Bir hafta ıcınde gelir

Meni vajinana mı geldi canım bi test yap psikolojik olarak belki gecikiyo olabilir sürtünme yoluyla çok zor çünkü düğün tarihin yakın mı
Yok boşalma olmadı ama zevk suyunda da sperm var diyorlar ya öyle olduysa diye korkuyorum. Düğünüm temmuz da

Canim karanfil falan cignedin mi
Karanfil geciktirir
Bir iki gun daha bekle bakalim
Olmazsa eczaneden test al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…