Merhaba ben adetimden 5 gun gecti regl olmadim bundan 1 haftaya yakin amoklavin 1000mg bid kullandm sbh aksam boğaz intihabi için ama sonra adet beliritleri basladi adetim gelmedende.smdide 5 gun gecikti gelmedi daha antibiyotik etkiliyormu byaga acaba hamile desem olamam cunku yumurtlama günu iliski vs olmadi ztn geri cekme yontemi yapıyoruz ki oda yumurtlama gunune ve sonrasi olan 2 gun daha gibi dikkat edip yapmiyoruz adetim duzensz de deildir yani okuduguma gore antibiyotikler geciktiriyormus bileniniz varmi smdide adet sokucu aldm tarlusal 5mg sbh aksam olmak uzere iki defa kullaniyorum gunde bugun 2.i gun gelmedi ama belirtileri var cok agri genital bolgeye dogru baska agri vs adet sokucu kullanan varmi adeti gelmeyince filan???
Tesekkur ederim yazdiginiz icin.adet belirtilerim var aslinda yani genital bolgeye dogru asaga dogru cok agri gibi baskı yapiyor gelcekmis gibi ama yok suan.niye regl olamadm ozman anlamadm dedgm gbi hamile olmamam lazm yumurtlama gunu iliski olmadi ve geri cekme yontemi yapiyorz yumurtlama gunune yakin ve yumurtlama gunu hic yapmiyorz artii daha once hamile kalmistim ozamanda ilk haftalarda sadece kasıklarimda agri vardi oda hafifti kurtaj oldum sonra ogrendm smdi hamile olamayacsk oldugum gibi ztn belirti olrak da hamilelik belirtisinden bu farkli bu defaki asaga doğru baski yapior rahimden kist desem ztn 5 ay once biraktm dogrum kontrol hapini yeni temizlenmisti rahim.. yani ne olabilir anlamis deilim
Hayirt daha olmadim test yaptım idrar testi negatif çıktı turlasal adet söktürücünun 5.i gunundeyim yarın son denildigine gor 7 ile 10 gun arasi adet geliyormus.aslinda hamile kalmam da olanaksiz sanki zaten hep esimle geri cekme yontemi kullanmisizdir..ovulasyon donemi ve 2 gun sonrasina kadar iliski hic olmadi.normal de hamile olmamis olmam lazm test de negatif idrar testi..hala gelmedi ama genital bolgeme baski yapiyor asagaya baski yapior kasikiyor ayaklarima dogru belirti var antibiyotik 1000mg kullandigim icin yan etki yapmasi sanirim 10 gun gecikti diyen var baska sitelerde bilmiyorum ki
Ben tarlusal kullandım suan ilk iki gün olmaması normal birde antibiyotik demişsin onunla adetin alakası Yok canım büyük bir ihtimal strestir ama evliysen neden bukadar takıyorsun anlamadım 5 gün gecikmiş ve ilk defa olan bir şey bu sonuçta mevsimsel strese bağlı olabilir ama tarlusal 6 gün de söktürüyor merak etme olursun bence
Ben tarlusal kullandım suan ilk iki gün olmaması normal birde antibiyotik demişsin onunla adetin alakası Yok canım büyük bir ihtimal strestir ama evliysen neden bukadar takıyorsun anlamadım 5 gün gecikmiş ve ilk defa olan bir şey bu sonuçta mevsimsel strese bağlı olabilir ama tarlusal 6 gün de söktürüyor merak etme olursun bence
Tesekkur ederiim biraz rahatladım testde yaptm iliskiden sinra negatif cikti idrar tesi iliskiden 15 16 gun sinra filan.gerçi dedigim gibi onuda hep geri cekme yontemi kullandik yumurtlama gunleride hic yapmadk ama endise ettim işte sormaa.tarlusalin 6. Gunune girdim hap bitmek uzere ins olurum cevap yazdigin icin cok cok sagol berna☺☺☺☺ iki yillik evliyim o ayrida cocuk olsun istemiyorum ondan endise ettm