Adet söktürücü Tarlusal Kullananların Yorumları

Adetim bi ara 5-6 gün gecikmişti günde 2 kez kullandım 2.gün geldi ve o ay adetim daha az sancılı geçmişti normalde çok ağrır. bilemiyorum belki tesadüftü. 1 kez kullandım zaten, normalde adetim düzenli.

ben kullandım biteli 8 gün oldu hala adet göremedim delirecem :KK43:

bu arada mesajlarında hamile kalkmak istediğini gördüm. Bende pco luyum klomenle hamile kaldım eğer denemediysen doktor kontrolünde onu deneyebilirsin
bir adet görsem hamilelik için uğraşacağım da olmuyor :KK43: bebeğimi ocak ayında kaybettim ordan beri 1 kez adet oldum adet olamamak çok kötü :KK43:

ilacı kullanmadan iki kez kan testi yaptırdım negatifti hamilelik sanmıyorum ki Allah korusun üstüne ilaç içmiş olmayım.
Benim geç döllenme olmuştu, adetim 10 gün gecikti hergün test yapıyodum çıkmıyodu, 10.gün silik çıktı, 11. gün kanda 37 çıktı. Geç döllenme ondan geç öğrendim ve yeni olduğu için değerim çok düşüktü. 10 günü geçer hapa adet olmazsanız tekrar test yapın bence

bir adet görsem hamilelik için uğraşacağım da olmuyor :KK43: bebeğimi ocak ayında kaybettim ordan beri 1 kez adet oldum adet olamamak çok kötü :KK43:
Rabbim sabır versin tez vakitte tekrar güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

• Beğen
Reactions: mnt
Benim geç döllenme olmuştu, adetim 10 gün gecikti hergün test yapıyodum çıkmıyodu, 10.gün silik çıktı, 11. gün kanda 37 çıktı. Geç döllenme ondan geç öğrendim ve yeni olduğu için değerim çok düşüktü. 10 günü geçer hapa adet olmazsanız tekrar test yapın bence
Allah korusun ya bebeğe zarar verir bu durumda :/

Allah korusun ya bebeğe zarar verir bu durumda :/
Allahın izniyle bişe olmaz, sizin gibi olanlar duydum çünkü adet söktürücü kullanıp sonra hamile olduğunu öğrenenler var problem yaşamamışlar. Dünyada yiyeceği ekmeği varsa bir ne yapar eder tutunur inşallah

Allahın izniyle bişe olmaz, sizin gibi olanlar duydum çünkü adet söktürücü kullanıp sonra hamile olduğunu öğrenenler var problem yaşamamışlar. Dünyada yiyeceği ekmeği varsa bir ne yapar eder tutunur inşallah
Yinede ilaç nedeni ile şuan istemem ama artık doktora gidecek halimde kalmadı bir keyifsizlik yapıyor anlatamam adet olmaya çok ihtiyacım var :KK43:

Merhaba geçmiş olsun çok üzüldüm ne kadarlıktı bebeğin. ben de aynı durumdayım seninle. 3 nisanda 23 aylık bebeğimi kaybettim.. şimdi adeti bekliyorum hsg çekilmem gerekiyor yapışıklık oldu mu öğrenmek için. Sonrasında tekrar hamilelik için uğrasacagım bende de pco var 8ay deneme sonucu hamile kalabilmiştim öncekinde. Şimdi ne kadar sürer Allah bilir.. Adet için Soğan kürünün iyi geldiğini duymuştum hem rahimi temizliyormuş ben yaptım 15 gün dene istersen yapmadıysan. kürtajdan ne kadar süre sonra adet olmuştun

• Beğen
Tarlusal kullandım ve mahvetti beni infertilite teshisi kondu o süreçten sonra hatta diğer ismi farlutal idi degisti Tarlusal oldu. Korkunc bi ilaç Amerikan hastanesine gittim en son doktorum inanılmaz kızdı hemen bıraktırdı. Soğan kürü ve çörekotu yağıyla ne kistim kaldı cok sükür ne de adet düzensizliğim

Merhaba geçmiş olsun çok üzüldüm ne kadarlıktı bebeğin. ben de aynı durumdayım seninle. 3 nisanda 23 aylık bebeğimi kaybettim.. şimdi adeti bekliyorum hsg çekilmem gerekiyor yapışıklık oldu mu öğrenmek için. Sonrasında tekrar hamilelik için uğrasacagım bende de pco var 8ay deneme sonucu hamile kalabilmiştim öncekinde. Şimdi ne kadar sürer Allah bilir.. Adet için Soğan kürünün iyi geldiğini duymuştum hem rahimi temizliyormuş ben yaptım 15 gün dene istersen yapmadıysan. kürtajdan ne kadar süre sonra adet olmuştun
bebeğim 16 haftalıktı yapışıklık mı olabiliyor kürtajdan ötürü.bende pcoyum :KK43:iki bebeğimdede soğan kürü yaptım.şimdi tarlusal ile adet oldum 10.günde şükür ki adetim bitti hayıt suyu içiyorum ramazanı değerlendireceğim olmazsa soğan suyu tekrar yapmayı düşünüyorum.birde bol bol kuru incir tüketmek bize iyi geliyormuş yumurtayı geliştiriyor :KK43: ben kürtaj oldum 40 gün kanamam devam etti o bitti 15 gün sonra falan adet gördüm ama o kadar azdı ki.benim tiroitlerde yavaş çalışıyor onada baktırmanı öneririm adete çok etki ediyor.

bebeğim 16 haftalıktı yapışıklık mı olabiliyor kürtajdan ötürü.bende pcoyum :KK43:iki bebeğimdede soğan kürü yaptım.şimdi tarlusal ile adet oldum 10.günde şükür ki adetim bitti hayıt suyu içiyorum ramazanı değerlendireceğim olmazsa soğan suyu tekrar yapmayı düşünüyorum.birde bol bol kuru incir tüketmek bize iyi geliyormuş yumurtayı geliştiriyor :KK43: ben kürtaj oldum 40 gün kanamam devam etti o bitti 15 gün sonra falan adet gördüm ama o kadar azdı ki.benim tiroitlerde yavaş çalışıyor onada baktırmanı öneririm adete çok etki ediyor.
Yaa Çok sevindim inşallah benim de olur artık. 15 gün sürdü benim kanamam. bugün 35. günüm kürtaj sonrası hala bi belirti yok adete dair:KK43: civanperçemi çayı ve hayıt tohumu çayı içiyorum bende adet söktürücü hap yerine. inşallah işe yarar🙏🏻 Prolaktin değerin yüksekse kuru incir daha da yükseltiyor. pko olanlarda genelde yüksek çıkıyor ona dikkat et. Gebelik oluşumunu engelleyebiliyormuş yüksek olması. Eğer yüksek değilse kuru incir ve havuçlu bi kür var saraçoğlunun. Ondan baya sonuç alanlar olmuş deneyebilirsin

• Beğen
Evet yapışıklık olabiliyor kürtaj sonrası. O yüzden hsg istiyor doktor olup olmadığını görmek için. Yapışıklık gebeliği engelliyormuş ya da düşüğe sebep oluyormuş. Adet bitimindeki gün çekiliyormuş ben de onun için bekliyorum adeti:KK43:

X