Adet söktürücü (Tarlusal) kullananlar acil. Gebelik için engel mi?

erva147

Bekle beni YAZ =)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
2.224
429
123
ay kızlar gına geldi artık resmen canıma tak dedi bana hemen en acilinden bilgi verin lütf !!!!

bazılarınız beni bliyor ama bn genede kısa özet geçim. en son adetim 30 mayısda btti. hazran adet yok, temmz adet yok, agusts adet gene yok ! bu arada çalışmalar var ama bebiş de yok ! kan verdim hatta burda herks sonucu bekliyordu, negatf çıkmıştı. bir sürü evde test yaptım hala negtf !
bence adetim gelmediği için gebe kalamıyorum. her adet döneminde ovulasyon evresini yaşıyrdum. gögüste hassasiyet beyaz uzun akıntı falan. ama bu 3 aydr yaşamıorum. adet olamadgm için sanırım. bu yüzden de gebe kalamıyorum. artık yeter diyorum ve bugün son kez 1 test daha yapıp eger negatf ise hemen tarlusal ( adet söktürücü ) almayı düşünüyorum. sizce almalı mıyım tüm sorum budur ???
diceksnz ki doktora gt falan filan haklısınz yüzde yüz ama bir türlü randevu alamadım bugn delirdim evde ve kendi başımn çaresine bakmaya karar verdim. sonuçta ilk defa tarlusal kullanmıcam. adetm düzensz oldgnu için doktor daha önce vermişti. üfff npayım kızlar söktürücü kullanayım da gelsin mi şu adet ? birde bu ilacı kullandım ve adet geldi diyelim. bitince hemen çalışmaya başlayablr miyiz yoksa ilacın etkisi hala vucutta mı olur ? öfff daraldım resmen !!!!

Kullanabilirsin adetin sökünce bırak. Benim 18 gün gelmemişti. 2 Gün soğan suyu içtim geldi. İstersen soğan suyu iç. İlaçtan daha iyi.

Kullanabilirsin adetin sökünce bırak. Benim 18 gün gelmemişti. 2 Gün soğan suyu içtim geldi. İstersen soğan suyu iç. İlaçtan daha iyi.
ya onu duydum da koca karı ilacı gbi geldi bana gerçekten faydalımı yoksa rasgele mi geldi acaba senn canm. peki nasıl yapıoruz tarf etsene

ya onu duydum da koca karı ilacı gbi geldi bana gerçekten faydalımı yoksa rasgele mi geldi acaba senn canm. peki nasıl yapıoruz tarf etsene
Bana faydası oldu. Öğlen yada sabah birde akşam yemeğinden önce içiliyo. 1,5 Bardak suyu kaynatıyosun içine orta boy soğanı dörde bölüp atıyosun 5 dk kaynatıyosun. Ilıyınca yudum yudum iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…