waitforyourmiracle Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2023 484 146 27 18 Şubat 2024 Konu Sahibi waitforyourmiracle #1 Kızlar selam, doktorum adet söktürücü olarak Progestan verdi. 10 gün sabah akşam kullan dedi diye hatırlıyorum ama kutuda 15 günlük ilaç var. Acaba yanlış mı anladım? Kullanan varsa kaç gün kullandı acaba?
Kızlar selam, doktorum adet söktürücü olarak Progestan verdi. 10 gün sabah akşam kullan dedi diye hatırlıyorum ama kutuda 15 günlük ilaç var. Acaba yanlış mı anladım? Kullanan varsa kaç gün kullandı acaba?
Seyyarbiri Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2024 108 8 19 Şubat 2024 Konu Sahibi waitforyourmiracle #2 Ben 7 gün sabah akşam kullanmıştım
waitforyourmiracle Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2023 484 146 27 19 Şubat 2024 Konu Sahibi waitforyourmiracle #3 kubra98 .!.: Ben 7 gün sabah akşam kullanmıştım Genişletmek için tıkla... Merhaba canım ağızdan mı kullanmıştın? Bir de kaç gün sonra adetin geldi?
kubra98 .!.: Ben 7 gün sabah akşam kullanmıştım Genişletmek için tıkla... Merhaba canım ağızdan mı kullanmıştın? Bir de kaç gün sonra adetin geldi?
Seyyarbiri Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2024 108 8 19 Şubat 2024 Konu Sahibi waitforyourmiracle #4 mrstroisy .!.: Merhaba canım ağızdan mı kullanmıştın? Bir de kaç gün sonra adetin geldi? Genişletmek için tıkla... Bende çok baş dönmesi yaptığı için fitil olarak kullandım rahim duvarında kalınlık vardı evet geldi
mrstroisy .!.: Merhaba canım ağızdan mı kullanmıştın? Bir de kaç gün sonra adetin geldi? Genişletmek için tıkla... Bende çok baş dönmesi yaptığı için fitil olarak kullandım rahim duvarında kalınlık vardı evet geldi
waitforyourmiracle Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2023 484 146 27 19 Şubat 2024 Konu Sahibi waitforyourmiracle #5 kubra98 .!.: Bende çok baş dönmesi yaptığı için fitil olarak kullandım rahim duvarında kalınlık vardı evet geldi Genişletmek için tıkla... Anladım kalınlık olduğu için bırakır bırakmaz gelmiştir o zaman.
kubra98 .!.: Bende çok baş dönmesi yaptığı için fitil olarak kullandım rahim duvarında kalınlık vardı evet geldi Genişletmek için tıkla... Anladım kalınlık olduğu için bırakır bırakmaz gelmiştir o zaman.