Adet söktürücü olarak kullandığınız tarifler neler?

gezginkedicik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
14
4
27
Soğan kabuğu denedim, çörekotu ve bal yiyorum günlerdir. Siz geciktiğinizde neler yapıyorsunuz? Adet söktürücü olarak hangi tarifler işe yarıyor?

Bende bu konuda dertliyim
Bende şu an araştırırken 1 adet soğanı dörde bölerek 2 bardak suyla kaynat sabah aksam 15 gun ic diye okudum onu deneyecegim

Sogan kabugu nasil oluyor

Papatya çayı ve ada çayı mükemmel etki ediyo. Bı ara adetim 2 ay gelmedi gecikti. Günde 3-4 bardak papatya çayı içtim. Bı hafta içinde adet oldum. Hemde nasi musluk gibi şakır şakır geldi. Adacayinin tadını hiç sevemedim için icemedm ama papatya cayini mutlaka istikrarlı bı sekilde deneyin. Bı iki günde işe yaramaz bende bı hafta sürdü etki etmesi ama muhakkak etkisini gireceksiniz

Adetim baya gecikti neredeyse 1 ay, hala da hiç bir belirti yok. Soğan kürüne olduktan sonra başlamak istiyorum. Yani adet bitiminden 2-3 gün sonra. Adetimin başlaması için ne önerirsiniz? Adaçayı ve papatyayı ilk kez duydum deneyeceğim ama onun dışında var mı bi bildiğiniz kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…