Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben maydanoz suyu denedim 1 hafta boyunca sabah akşam 1 bardak içtim faydasını gördüm adetim 17 gün geçmişti tarlusal kullandığım halde adet olamadım ama.maydonoz suyu sağolsun 1 hafta içinde 6. Gün adet gördüm şuan 1. Günüm
Ben maydanoz suyu denedim 1 hafta boyunca sabah akşam 1 bardak içtim faydasını gördüm adetim 17 gün geçmişti tarlusal kullandığım halde adet olamadım ama.maydonoz suyu sağolsun 1 hafta içinde 6. Gün adet gördüm şuan 1. Günüm
Yarım demet maydonoz 4 bardak su ile kaynatıp içine eğer düşük tansiyon problemin yok ise yarım limon sıkabilirsin 2 adet karanfil atıp demlemeye bırakıyorsun 10 dk sonra süzüyorsun ılık içebilirsin
Ben kullanmadım ama görümcem zayıflamak için kullanmış adeti 1 hafta önceden geldi demek ki söktürüyor ben hamileyim doktor bana maydanozu yasakladi dusuk olmasin diye