• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet söktürücü kullananlar

Ben şu an kullanıyorum relgim 40 günü geçti o_O Mevsim değişikliği dense de ben çok rahatsız olduğum için kullanıyorum. Umarım faydası olur

Tarlusalı aldınız mı?
Ben eskiden alırdım direk. Şimdi reçetesiz satılmadığını söylediler.

Şüphe derkem soyle bisey iliskinin ardindan 24 saat olmadan ella kulladim ama birazda gecikince insanin aklina o geliyo bian
ella kulandysan ztn hamile olamaazsn bir dk ella ztn adet gecikmesi yaapabilior bazen kafaya takmana gerek yok artk 24 saat icinde kullanmissin ztn 72 saat icinde kullansan bile etki edior o hap endiselenme

ella kulandysan ztn hamile olamaazsn bir dk ella ztn adet gecikmesi yaapabilior bazen kafaya takmana gerek yok artk 24 saat icinde kullanmissin ztn 72 saat icinde kullansan bile etki edior o hap endiselenme
Bende oyle umuyorum tabi ama ne bilim 4 5 gunde bi hafif mide bulantisi oluca da ne bilim

yok baska biseydendir 5 gun mide bulantisi surmez ama ella icmissin ztn iliskiden sonra olamaz tarlusalmi etkiledi kac gundur tarlusal iciosun tarlusal iciyordun deilmi

Ya soyle soylim once iliski den sonra sabah 11 de ella ictim aradan bi hafta gecti yasmin kullanmaya basladim ondan sonra bulanti basladi zaten simdi tarlusal da iciyorum ondandir heralde🙄

Ya soyle soylim once iliski den sonra sabah 11 de ella ictim aradan bi hafta gecti yasmin kullanmaya basladim ondan sonra bulanti basladi zaten simdi tarlusal da iciyorum ondandir heralde🙄
allah iyiligini versin hehe yasmin kimisinde mide bulantisi yapar yasmine devam ediormusun adetin 2. yada 3.gunu baslanir o hapa oylemi yaptin nirde yasmin kullanipsan 21 gun kullanip 7 gunluk araya giriosun hap bitimindwn 4. yada 5. gunde adet oluorsun 8. gunde ise dier kutuya yasmine yani basliosun.tarlusal ne zaman basladnn icmeye neden ictin onu ki gerek yokmus aalinda yasmin icipsan zrn kutun bittiginde otomatikmen adet olman lazm 4 veya 5 gun sonra tam olarak hay allah ellada icmissin duzensizlik yapmis o sende

allah iyiligini versin hehe yasmin kimisinde mide bulantisi yapar yasmine devam ediormusun adetin 2. yada 3.gunu baslanir o hapa oylemi yaptin nirde yasmin kullanipsan 21 gun kullanip 7 gunluk araya giriosun hap bitimindwn 4. yada 5. gunde adet oluorsun 8. gunde ise dier kutuya yasmine yani basliosun.tarlusal ne zaman basladnn icmeye neden ictin onu ki gerek yokmus aalinda yasmin icipsan zrn kutun bittiginde otomatikmen adet olman lazm 4 veya 5 gun sonra tam olarak hay allah ellada icmissin duzensizlik yapmis o sende
[/QUOTE
Ellayı içtim bi hafta sonra yasmin ictim yasmine gec basladim saglik ocaginda da söylemisler di gec basliyosun diye adetimin üstünden bi hafta gecti ben oyle yasmine basladim yasmin bitti saglik ocağindan hap aldim çarşamba günü yeni hapa başlicam

Yasmini bi kez bi kutu kullandim salı günü bitmişti bende saglik ocagindan aldim bitane
hee micyrogonnm nee o tarz bi adi vardi tmm sali bitti yarin filan baslardi adetin tarlusal kullandigin icin baslamick glb tarlusali hic kullanmicaktn yasmin yani dogum kontrol haplari duzenlio ztn

Back