• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet söktürücü içtim,işe yarar mı sizce?

_Zumrut_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
312
2
46
Diğer
arkadaşlar perşembe günü sancılandım,adetim başladı,hafif bir kanama oldu ve 2 3 saat sonra şak diye kesildi :(

o günden beri patlamamış bomba gibiyim...ha oldum ha olucam diye sıkıntı çekiyorum.karnım ağrıyıp ağrıyıp duruyor ama kanama yok!

yarın da sınav var...bugün olup kurtulayım diye gittim farlutal aldım eczaneden.az önce bir tane içtim...bir tane de akşam içicem...sizce bugün adet olur muyum???

Bu ilaç hakkında hiç bi bilgim yok malesef ama canım böğürtlen çayıda söktürüor die biliyorym dene istersen

evde vardı, içeyim teşekkürler...

canım bende de oluyordu bu durum kistim varken. saçmasapan kanamalarım oluyordu kesiliyord sonra pat diye açılıyordu bekle bakalım açılır bir iki güne canım ağrının nedeni yumurtalarının çatlamaya çalışması kanaman bu yüzden parça parça geliyor. inşallah bu ay kurtlursun şu kist belasından :25:

arkadaşlar perşembe günü sancılandım,adetim başladı,hafif bir kanama oldu ve 2 3 saat sonra şak diye kesildi :(

o günden beri patlamamış bomba gibiyim...ha oldum ha olucam diye sıkıntı çekiyorum.karnım ağrıyıp ağrıyıp duruyor ama kanama yok!

yarın da sınav var...bugün olup kurtulayım diye gittim farlutal aldım eczaneden.az önce bir tane içtim...bir tane de akşam içicem...sizce bugün adet olur muyum???

canım farlutal bitmeden kanama başlamıyor.. en azından bende öyle oluyordu.. keşke içmeseydin. belki gebelik falan vardır..

bu arada arkadaşlar adaçayı iyi bir adet söktürücüdür. ben adet olamayınca 2-3 fincan içerim ertesi gün kanama başlar

canım farlutal bitmeden kanama başlamıyor.. en azından bende öyle oluyordu.. keşke içmeseydin. belki gebelik falan vardır..

prezer.. yöntemiyle korunuyoruz... gebelik ihtimali çok düşük olsa gerek diye düşünüyor ama bir yandan da endişelenmiyor değilim :/

bence gebelik testi yaptır.. ne olur ne olmaz..belki vardır.. yazık olmasın bebişine

kasetli olanlardan aldım yaptım dün. negatif çıktı.

ya çok sıkıntılıyım....bir sürü ilaç kullanıyorum,eğer varsa gebelik Allah korusun bebek çok etkilenmiştir...

korunuyorum da yani, olabilir mi böyle bir şey... :(

kasetli olanlardan aldım yaptım dün. negatif çıktı.

ya çok sıkıntılıyım....bir sürü ilaç kullanıyorum,eğer varsa gebelik Allah korusun bebek çok etkilenmiştir...

korunuyorum da yani, olabilir mi böyle bir şey... :(

canım korunsanızda gebelik olabilir.. kanda baktır gebeliğe.. varsa şayet en azından bundan sonra ilaç falan içmezsin..

Back