Merhaba Kızlar..
benim gibi bir çok kişinin olduğuna eminim...
29 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç bir zaman adetim gecikmemişti.2009 temmuzda evlendim ve 3.5 yıl hap ile korundum.Ocağın sonunda bıraktım.Üstüne iki kez düzenli bir şekilde adet gördüm...son adet tarihim ise 8 mart 2013
Gecikince 11 nisanda kanda gebelik testi yaptırdım ve değerim 0.100 çıkmıştı yani kocaman bir negatif..bunun üzerine doktor bana hemen adet söktürücü verdi..ilacı sabah akşam olmak üzere 5 günde bitirdim...bugün üzerinden 9 gün geçti...doktorlar 10 gün diyorlar..bakalım ben hala bekliyorum...
Herkes her ne kadar stres yapma dese de içten içe düşünmeden edemiyorum...acaba kist mi var..acaba şu mu var?? bu mu var??...diye diye kafamı patlattım...
Benim gibi olanlar nolur yazın..netice ne oldu? adetiniz geldi mi? kist mi çıktı?yoksa küçük bir ihtimal bile olsa gebelik mi_????
Şimdiden teşekkür ederim...
bende de şöyle oldu adetim 2 haftada bir lekelenme gibi olunca adet sökülmüyor diye doktora gittim
sağlık ocağında idrar testi negatif çıktı hastanede hcg değerim 0,100 çıktı doktor söktürücü verdi 10 günde söktürürsün dedi
ilacı içtim hem adet sancısı yaptı hem de 10. güne gelince birkaç damla leek oldu daha sonraki gün yine birkaç damla leke
leke derken kırmızı değil bulanık renk oldu
doktora yine gittim adetim sökülmedi normalde söktürücü içtiğimde sökülüyordu dedim doktor kan testi yaptı 200 küsürlü çıkmıştı 2 günde bir hcg tahlili yaptırdım güzel artış oldu
şimdi hamileyim inşallah sen de hamilesindir
bu arada seni tebrik ederim...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..senin adına sevindim...darısı bütün isteyen herkesin başına....
teşekkür ederim inşallah allah isteyen herkese nasip eder
ben de adet söktürücüden sonra gittiğimde kese görünmedi kiste görünmedi ama rahim duvarı 23 olmuştu
seni boşa ümitlendirmek istemem bana senin de kan tahlili sonucun pozitif olacak gibime geliyor
lütfen pazartesi kan tahlili sonucunu alınca buraya yaz
herkese tekrardan merhaba ...
adet söktürücüyü içip bitirmemin üzerinden tam iki hafta geçti ki bu sabah kırmızıları gördümmmm...........nihayet :) 53 günlük maraton bitti sonunda...umarım bir sonraki gecikmem hamilelik için olur.... :)
merhaba
hayırlısı olsun
inşallah bir dahaki gecikmen dediğin gibi bebek için olur
öncelikle çok sağol canım...
bu geçtiğimz cumartesi başka bir doktora gittim kan tahlili istedi hormonlarım için...bayağı bir bilgi aldı geçmişimle alakalı yani adet döngüm..vs bir sürü şey için..bu sabah da sonuçlarımı almaya gidicektim ki son kez wc ye gireyim dedim veeee kırmızıları gördüm..her neyse sonra evden çıkıp doktorun yanına gittim o da sonuçlarımı görünce adet olman gerekiyor sonuçlarına bakılacak olursa dedi..bende sanırım başladı reglim dedim...sonrasında reçete yazdı ..klomen yazdı maysın 2 sinde başlicam ve 9 mayısda tekrar gidicem ve alttan bakılacak bu sefer vajinal ultrason ... yumurtalarım için ... herşeyin hayırlısı valla...herşey bebiş için... :)
cnm ben anlamadım hamılemısın degılmısın burda dgeılım demıssın ama alltta hamılelık takvımın var
Canım ben bunu bir sene önce yazdım :)
şimdiyse hamileyim canım ...
massallah rabbım sga saglım kucagına almayı nasıp etsın dalgınlıgıma gelmıs k. bakma :=)
Teşekkür ederim canım,amin...Allah isteyen herkese nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?