Benim tahlil sonuçlarım geldi, şükürler olsun bişey yok sanırım...P.tesi tekarr emin olmak için doktora gidicem...
hemen yazayım sonuçlarımı...
TSH SONUÇ: O,77 OLMASI GEREKEN DEĞER:0,35-4,94
FSH SONUÇ:12.94
LH SONUÇ:1.82
PROLAKTİN SONUÇ:12.97 OLMASI GEREKEN DEĞER:1,2-29,93
VİTAMİN B12 SONUÇ:259 OLMASI GEREKEN DEĞER:187-883
Benimkiler böyle kızlar... inşallah hepimiz biran önce sağlığımıza kavuşur, yavrularımızı kucaklarımıza alırız..
bende 9 cm.lik over kisti vardı. doğum kontrol hapları işe yaramadı. 1 yıl kullandım ama gitmediği gibi iştahımı açtı 9 kilo almıştım. sonra laparoskopi ile alındı. o sırada farlutal kullanıyordum ama yumurtlama olmadıysa farlutal kullanmanın işe yaramadığı bir gerçek. o yüzden kiminde işe yarıyor kimin de yaramıyor. mutlaka jinekoloğa gidilmeli. geçmiş olsun
arkadaşlar bede adet düzenszliğinden şikayat eden biriydim zaman geldiki ben 2 ay adet olmadım ve bunun için burda çok iyi bir jinekolok la görüştüm tahlil muayene derken hiç bir sorunum çıkmadı bana fartutal önerdi kullandım ama yine olmadım ve bi aktarcı arkadaşıma sordum civanperçemi diye bi tabe ot var aynı adaçayı gibi yapıyosun ve 2 gün düzenli içtim inanın hemen geldi bence deneyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
o dönemde ağır mı geçiyor?ağrı ve sancı oluyor mu?
kızlar farlutal 4 gün kullandım hap bitti kaç gün sonra gelebilme ihtimali var kırmızıların dersiniz.
hello_kity farlutal bende kullandım doktorum hap bittikten sonra 10 içinde adet olmassan gel demişti yane 10 gün içinde olman gerekiyo normalde , ki ben 1 hafta sonra adet oldum . umarım işinize yarar.