Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

Arkadaşlar ben bugün farlutal aldım 6 gün kullan dedi doktor.bittiği gün hemn hasta olur muyum?

merhaba bendede kist vardı yumurtalıklarımda ve adetlerim cok düzensizdi halada var bu problemlerim ama buna ragmen hamile kaldım fakat yargılamayın hemen ama şartlardan dolayı aldırmak zorunda kaldım cok üzüldüm günlerce ağladım halada aglıyorum aklıma gelince kisti olanlar korkmasın rabbim verdiği zaman oluyo ben hayatımın en büyük günahını işledim ve cok pişmanım meleğimi özlüyorum hayatta ki tek arzum anne olmaktı tek karsı oldugum şeyde kürtajdı ama mecburiyetten bütün hayallerimi o lanet masada bıraktımm inş. allahım beni cezalandırmaz ve anne olurum tekrardan söylemek istediğim kist olsada hamile kalabiliosunuz hatta iyi gelio hamilelik ama eger kistleri yok etmek istiosanız bende yapıyorum bana iyi gelmeye başladı yeni başladım sayılır 50 gr ısırgan otu kökünü yarım kilo balla karıştırıp sabah akşam 1 tatlı kaşıgı yemeklerden yarım saat önce yiyin ve plastik kaşık kullanın 40 gün boyunca gayet iyi gelen bi uygulama bu deneyen ve kistten kurtulan arkadaslarım var iyi günler....

bnm sonuçlarımda şöle

fsh 6.51
lh 11.24
prolaktin 14.83
tsh 1.26

sonuçlarım böyle arkadaşlar yarın ya da çarşamba günü doktora gidicem ne dicek bakalım sizlerle paylaşırım bu ay hiç korunmadık bakalım inş. Allah ım hayırlısıyla nasip etsin

kızlar dün dr.a gittim değerlerin yüksek dedi dr. bu durumda imkansız değil ama gebelik düşük ihtimal dedi ilaç vereyim dedi ben de istemedim biraz deneyelim 1 aydır korunmuyoruz dedim başka bir dr.a daha gitmeyi düşünüüorum

arkadaşlar benım farlutal bıtelı 9 gun oldu hala adet olmadım ama gögüslerim inanılmaz derecede ağrıyo hiç boyle olmamıştı.ayrıca akıntıda gelıyo sankı olacakmışım gıbı şimdi benım ne yapmam lazım boyle adet duzensızlığınden hiç bebeğim olmayacak gıbı..allahım sen yardımcı ol yarabbim

pko var bende adet düzensiliği yapıyo buda ve doktor farlutal evrdı adet olduktan 15 gun sonra kullanmam için bir ilaç verdı 3 ay kullanıcam adet düzenleyıcıymış rahım guçlendırıp gebe kalmayı kolaylaştırıyomuş.eğer bu şekildede gebe kalamassan yumurta işlemlerine başlıcez dedı adet olmayı beklıyorum yanı.. neden olmadım....

bende 9 cm.lik over kisti vardı. doğum kontrol hapları işe yaramadı. 1 yıl kullandım ama gitmediği gibi iştahımı açtı 9 kilo almıştım. sonra laparoskopi ile alındı. o sırada farlutal kullanıyordum ama yumurtlama olmadıysa farlutal kullanmanın işe yaramadığı bir gerçek. o yüzden kiminde işe yarıyor kimin de yaramıyor. mutlaka jinekoloğa gidilmeli. geçmiş olsun

birdemetim sen doğum kontrol hapını mı bir sene kullandın , farlutalı mı ? iştah açan hangisi oldu ?
bende bekarım, üç sene önce doktora gittim hormonlarım normal di fakat kiloluydum. bu yüzden farlutal ve glukofen verdi. glukofen ile zayfladım . farlutallada adet olamayınca alıyorum beş altı tane alıyorum açıyor. bazen de açmıyor .... galiba bu biraz kilo ve psikolojiyle ilgili

off kızlar yedi yıldan beri adet görüyorum fakat bi kere dahi gecikmemişti.bir hafta önce olmam lazımdı hala olmadım bugün doktora gittim bana da bu ilaçtan yazdı ama daha almadım yarın hormon testlerimin sonucunu alınca gidip alcam hapı...çok stres yaptı bu gecikme boğuyo beni resmen

kızlar ben bugün hayıt tohumu aldım,çay olarak demleyip içeceğim..kuzenimin arkadaşında polikistik over vardı,3-4 ay bunu günde 1 veya 2 bardak olarak içmiş ve şu an adetleri çok düzenli..benimde sorunum 2 bazende 3 ayda bir adet görmem,bakalım belki işe yarar..çünkü hormon hapları,doğum kontrol hapları gibi şeyler kullanmak istemiyorum açıkçası..artık eğer bu çay işe yaramazsa haplara başvuracağım..adetim 1 hafta önce bitti,o yüzde bende 15 gün sonra falan başlayacağım bu çaya,çünkü etkisini 4-5 günde gösteriyormuş..

merhaba arkadaşlar farlutal kullanıyorum .ama kullanmak istemiyorum çünkü çok sinir stres yapıyor. sizde de aynı etkiyi yaratıyor mu ??

burada bir ben eksikmişim :)

30 yaşındayım, 26 ekimde kürtaj oldum ne olduysa o zaman oldu zaten, her zaman düzenli olan adetim gelmemeye başladı, orgametrille kürtajdan 65 gün sonra acaip yoğun bir şekilde regl oldum, şimdi ise Ocak regl olamadım :))))))))))))))) şimdi farlutal kullanıyorum 1.günüm bakalım bende neler olacak. bende sıkıldım artık, benim bir sıkıntım var ama nedir bilemiyorum, 3 doktora gittim iyi sorun yok diyorlar. allah hepimizin yardımcısı olsun. ya birde odaklandım neler yaparsam yapayım regl ve bebek olayına takıldım neden böyleyim ben :)

benim kuzenim de civanperçemi içmişti tansiyon düşüklüğüne sebep olmuş, ama o her gün içiyormuş, içme düzeni nasıl olmalıdır, adet gününe yakın bi zamanda mı içilmelidir? ben de adet gecikmesi yaşıyorum stresten de olabilir, 1 ay geç kaldı, doktor adet olunca gel hormon testi yapalım dedi. vajinal akıntı oluyo, arada bir siyah akıntı geliyo, doktora bunu da söyledim, ilaç yazmadı hala adeti bekliyorum.

kızlar farlutal 4 gün kullandım hap bitti kaç gün sonra gelebilme ihtimali var kırmızıların dersiniz.

29 yasındayım:) bende 14 ekımde kurtaj oldum ıkıncı kurtajımı mecburen kesesı bozulmustu ((( gecen senede mol gebelıkten kurtaj oldum beebgım alınmak zorunda kaldı((

bu aylarda denemeye basladık yıne catlatma ıgnesıyle denıyecez doktorum regl olmadıgım ıcın banada adet sokturucuu verdı ama o primolut n verdıı bende ona farlutal da var dedım aralarında hıc fark yok dedıı... ben kararsız kaldım cunku primolut 10 gun dıgerı 6 gun ıcılıyoo bıraz tez canlıyım catlatma tarıhıı daha ılerı tarıhe gıtsın ıstemıyorum acıkcası ınsallahhhh bu kandıll gunundee tek bır sey ıcın dua edıcemm hayırlısıyla bu sefer 3. sunde saglıklı bır bebısımm olsun martın 5 ıne kadar catlatma ıgnemı vurulmak ıstıyorummm... sevgılerrr

o dönemde ağır mı geçiyor?ağrı ve sancı oluyor mu?

slm ben beren . adetim gecti yaklaşık 15 falan , bebek beklediğimiz için tabi heyecanlandık ne yazıkki 2 kez eczaneden aldıgım test ve hastanede yapılan testte yok çıktı.eger adet geçikiyor ve hamile degilseniz zor oluyor ateş basması felan sıkıntı sitres hepsi bir arada tabe bide rahim farlutal kullanınca adet olmaya zorluyor ki bu rahimde azcık acıya sebep oluyo .ama farlutal kullanabilirsiniz çünkü ben kullandım bi zararını görmedim.deger söylediklerimde normal .

kızlar farlutal 4 gün kullandım hap bitti kaç gün sonra gelebilme ihtimali var kırmızıların dersiniz.

hello_kity farlutal bende kullandım doktorum hap bittikten sonra 10 içinde adet olmassan gel demişti yane 10 gün içinde olman gerekiyo normalde , ki ben 1 hafta sonra adet oldum . umarım işinize yarar.

hello_kity farlutal bende kullandım doktorum hap bittikten sonra 10 içinde adet olmassan gel demişti yane 10 gün içinde olman gerekiyo normalde , ki ben 1 hafta sonra adet oldum . umarım işinize yarar.

çok teşekkürler arkadaşım, 4 gün kullandım cuma günü bitmişti haplarım pazartesi adet oldum. saolasın tekrar.

Merhabalar,

Ben de aynı dertten muzdarıbım... 4 aylık evlıyım ve evlenmeden once de evlendıkten sonra da adet gecıkmesı gibi bir sorunum olmamıstı. Ta ki 2 ay onceye kadar... Önce hamıleyım sandım ama kan testımde de bişey çıkmadı. Dr. gittim yumurtalıkların biraz yavaş çalışıyor dedı, farlutal verdı... Dun bıttı ılaç su an beklemedeyım... Adetımın 3. gunu de hormon testlerı için gidicem... Inşallah problem çıkmaz ((( Çok fazla sıkıntı verıyor artık bu adet olamamak... Bebeğim olsun istiyorum, umarım herseyın sonucu ıyı cıkar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…