Adet söktürücü bitki bilen var mı?

zoobidoobi

Eğer inanırsan her masal gerçek olur...
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
26
2
Selam kızlar benim adet dönemim geçtiği halde adet olamadım ama göğüslerimde şişkinlik ve hassasiyet hala devam ediyor adet söktüren bitkiler bilen varsa paylaşabilir mi ruh halimi mahvetti bu durum acil yardım lütfen :KK43:

Adet söktürücü ilaçlar kullanmak istemiyorum. Adet söktürücü kür olabilir veya adet söktürücü bitki çayı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir adet soğanı kabuğuyla dörde bölüp suda kaynatın ve o suyu için adet söktürmeye faydalı olacaktır. Soğan en etkili adet söktürücülerden biridir.

İlaç ta farlutal adlı bir ilaç var 5 gün kullandıktan sonra adet başlıyor. Adet söktürücü ilaç kullanmak istemediğinizi yazmışsınız ama ben yine de yazdım.

Ben duzensiz adet oluyorum. 2 aydır hayıt suyu kullanıyorum ve düzene girdi tavsiye ederim

Adet söktürücü etkisi var mı bilmiyorum ama adet düzenlenleyici etkisi olduğunu söyleyebilirim.

Civanperçemi otu kullaniyorum cnm . 3 ay kullaniliyo. Tavsiye ederim .

Bir yerde biberiyeyi okudum uzun bir süre uyguladım çay olarak hiç etkisini göremedim ilaç kullanmak istemiyorum soğanı hemen deneyeyim çok teşekkür ederim hepinize :)

Adacayi ve hayit tavsiye ederim. Hayıt otunu düzenli içersen adetlerin de düzene girer.

Cnm adet düzensizliği için civanperçemi bire bir 3 güne kalmaz gelir adetin geçmiş olsun

Cnm civanperçemi bire bir 3 güne kalmaz gelir adetin geçmiş olsun

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yarın hemen alayım öyleyse çok sağol canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarın hemen alayım öyleyse çok sağol canım

Her zaman bulundur cnm kadınlar için çok faydalı sabah aç karnına şekersiz iç bir fincan limon sıkabilirsin içine keskin bir tadı var çünki bende kist olmuştu 2 tane bir kutu adet söktürücü ilaç kullandım olmadı sonra bu otu yine burdan bir ark söyledi daha 3 fincanı içmeden geldi cnm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Süpermiş gerçekten sana da çok geçmiş olsun canım

X