Adet söktürücü acil

stggg5

OĞLUM GELİYORRR
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
439
8
46
Ankara
Arkadaşlar iyi akşamlar
adetim 20 gün gecikti ve kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı ve ben patlıcam artık evde bitkisel ne yapabilirim fikri olan varmı?

Arkadaşlar iyi akşamlar
adetim 20 gün gecikti ve kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı ve ben patlıcam artık evde bitkisel ne yapabilirim fikri olan varmı?

nane sapları Bir cezvede kaynat süz iç ılımadan hemen sabaha çok daha söker adetini tatlım

Lipt..n marka adaçayı tavsiye ederim ben her adetim geçikince 3 4 gün boyunca sabah akşam içerim,önemli nokta; asla ve asla 2 dk dan uzun kalmıcak suda yoksa zararı var,gerekirse saat tutun:) zaten bu dediğini ender saraç ve başka doktorlardan duydum kadınlık hormanlarını ve yumurtlamayı artırıyo google aratabilirsiniz ,lakin hamile bayanlara ve erkeklere kalp hastalarına adaçayı önerilmiyor ,bilginize

Civanperçemi ve hayıt tohumu iyi geliyor cnm adet düzenliyici ve söktürü özelliği varmış. Bende almıştım bi kere kullandım, gidip yapıyım kendime aklıma getirdin

Bence bir dr. agidip adet gecikmenizin nedfenini araştırmalısınız kistte olabilir.Ona göre dr. adet söktürücü ilaç verir.Yada hamile olmadığınızdan eminseniz sizde eczaneden alıp adet söktürücü bir ilaç içebilirsiniz.

Hepinize çok teşekkürler şimdilik evdekimalzemelerle yapıyım içiyim çatlıcam
kist çıkmadı yumurtam çatlamadığı için oluyyormuş gecikme inş tedaviye başlıcam bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…