• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet söktüren bitkiler?

lonesome

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2007
175
-17
623
arkadaşlar adetim 14 gün geçti.daha önce bi konu açmıştım benim 20 gün önce başlayan ve yaklaşık 15 gün süren kahverengili kanamam olmuştu.adetimede 2 hafta vardı.bunun için doktora gittim ve bişey çıkmadı.fakat ben hala adet göremedim.çok sıkıntı yaptım bu durumu.nasıl adet görebilirim bi bilginiz var mı?bunun için yapabiliceğim bitki çayları vs biliyorsanız yazarsanız sevinirim.çok moralim bozuk gerçekten :(

hayıt tohumunu nerden bulabilirim ve nasıl kullanılıyor.hayıt tohumu dışında daha kolay temin edilebilecek basit bi yöntem bilen var mı? bugün de olmadı.geçen adetimden bu yana 45 gün geçti.sıkıntı yaptım iyice.papatya çayı iyi olur diye duydum ama 3 gündür içiyorum hala yok ortada bişey :((((

hayıt tohumu aktarlarda satılıyor canım günde 2 fincan içmen yeterli olacaktır ama benim sana tavsiyem bir daha dr a gidip ilaç yazdırman çünkü bitkiler bir iki günde sonuç vermez bir kaç ayda sonuç verir.
adet söktürücü ilaçlar senin işine daha çok yarar.

dra gittiysen bişi çıkmadıysa önerim,
civanperçemi,adaçayı,aslanpençesi,hayıt tohumu
bunları çay gibi demle günde 2 fincan iç.ben faydasını gördümmmmm

ne kadar sürede etkisini gösterdi bu saydıkların.ben 3 gündür falan papatya çayı içiyorum hala olmadı.

Sogan kabugunu kaynat işe yarar.Harıka bı goruntusu ama bı o kadar da kotu bı tadı var.ışe yaradıgını cok kere duydum...

Ama en once dr a gıt mutlaka.

canım bu civan perçemi barsak tembelliği kabızlık gibi sorunlara yol açıyormu acaba yoksa bende öle oluyor aynı dertden başlayıp başladığım gibide bırakmıştım acaba hatamı ettim bırakmakla:oklava:

Bende öyle bir şey olmadı. Günde iki fincan içiyordum, başladığımın 3. günü kahverengi akıntı geldi, ertesi günü de regl oldum öyle diyeyim. Benim 4-5 hafta falan oluyor arası, nerden baksan 2-3 hafta vardı, belki daha uzun. ınşallah yeni bir düzen oturur da öyle sürer.

Bu ara boşladım arkadaşta kalmaktı şuydu buydu derken, tavsiye etmişken ben de başlasam tekrar iyi olacak. Regl öncesi olumsuzluklara ve migrene de iyi geliyormuş.

Civanperçemi, testereli dişli aslan pençesi, meyan kökü. Bunlar birebir adet söktürücü olarak.

Bu bitkilerin herhangi birini sabah akşam aç karnına bir su bardağı kaynamış suya bir tatlı kaşığı kadar koyarak demleyin. 10 dk sonra muhakkak bitkiyi sudan çıkarın.
Adet tarihinizden 3 gün önce içmeye başlayın. Bakın nasıl adet oluyorsunuz.

Bu arada soğan kürüde işe yarıyor, tavsiye ederim. Bir ortada boy soğanı soyup 4 e bölün ve 2.5 su bardağı suda 10 dk kaynatın. Ilıkken için. Bunuda adet bitiş tarihinizden sonraki 7.günde başlayın. 15 gün devam edin bırakın. Bir sonraki adetinizden sonra diğer adetinize 7 gün kala tekrar başlayın. Kistler ve iltihabik durumlar için birebir. Üstelik adet söktürüyor.:68:

Back