Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adet söktürücü ilac kullanmadim hiç. Sabah aç karnina maydonoz çayı yapin. Ben maydonoz çayi icerim geciktigi zamanlarda. Adaçaynin da oyle bir etkisi varKizlar selam. aspirinden adet sokdurucu gibi kullanan olmuş mu aranizda
Aspirin i aç ilken içmek sakıncalı olabilir arkadaşım. Mide kanaması bile yapabilir Allah korusun. Adet söktürücü olarak kullanıldığını hiç duymadımAdet söktürücü geçenlerde ben de eczaneye sordum bir hafta kullandıktan sonra söktüruyor dedi ben de zaten birkaç güne kadar olacağım icin almamıştım.
Asprine gelince onu benim kuzenim kullanıyordu eğer adet olacağını anladı vücudu sinyaller veriyor ama bir türlü olamıyorsa ac karnına bir bardak cola içine iki asprin atıp iciyormus ve bir iki saate kadar sonucu alıyormuş ama dediğim gibi adet olması an meselesiyken yapıyormuş bunu hangi kafayla neden yapıyor bilemiyorum, sanirim rahatlamak acisindan cunku bazen gercekten de sisiriyor olamamak, sonradan böyle yaptığı icin rahatsızlık çekti şimdi yapmıyor sanırım bu tarz kulaktan dolma bilgiler edinip sormak istediniz ama kesinlikle denemeyin böyle şeylere itibar etmeyin.
Evet yapan var malesef :/Aspirin i aç ilken içmek sakıncalı olabilir arkadaşım. Mide kanaması bile yapabilir Allah korusun. Adet söktürücü olarak kullanıldığını hiç duymadım