Adet sırasında silik çizgi :((

behice84

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
12
7
1
40
merhaba arkadaşlar 3 haftadır hamilelin tüm belirtilerini yaşıyordum ve kan testinde de şüpheli gebelik çıktı adetimde 10 gün gecikmişti.doktor 1 hafta sonra tekrar test yaptır dedi ama gerek kalmadan 3 gün önce adet gördüm ama adetimin 2. günün de bir anda adetim keildi ve idrarım çok koyu renkte gelmeye başladı bu gün adetimin 3. günü ve sabah şüphelendim acaba bebek yerinimi temizledi diye ve sabah dayanamayıp test yaptım 2. çizgi silik çıktı şu anda bir kaç damla kan var tekrar test yapmayı düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi ve benimle aynı sorunu yaşayan biri varmı diye sorayim dedim şimdiden teşekkürler...

Eeeee tekrar kan tahlılı yaptrı bence ukıncı cızgı sılık ıse gebelık olablır gende dokdora gorununn derımm

Eeeee tekrar kan tahlılı yaptrı bence ukıncı cızgı sılık ıse gebelık olablır gende dokdora gorununn derımm
çok teşekkür ederim ilginiz için dediğiniz gibi doktor a baş vuracam...ne yazıkki tam da tatil gününe denk geldi :(

Aaa ewett durumunuz müsait ıse özele gıdın çok bişi tutmaz zaten beklemek dense yanı hemb ogrenırsınız .içiniz rahat eder gıtmesenızde özele yedıgınıze ıctogınıze harekrlenıze dıkkat edın kesınlıkle olac almayın .
rıca ederim ne demek ':)
ıstıyomusujnuz bebişşş :)

Aaa ewett durumunuz müsait ıse özele gıdın çok bişi tutmaz zaten beklemek dense yanı hemb ogrenırsınız .içiniz rahat eder gıtmesenızde özele yedıgınıze ıctogınıze harekrlenıze dıkkat edın kesınlıkle olac almayın .
rıca ederim ne demek ':)
ıstıyomusujnuz bebişşş :)
Hemde nasıl 7 aylık evliyim 5 aydır çalışıyoruz işte...eşim kızıyor sürekli bu kadar çok isteme stres yapıp kendini üzüyorsun diyor (demesi kolay tabi ) :)

Yerlesme.kanamasi olabilir, ustune gorme olablit en garanti kan testi yap tekr ar

Aaaa ne güzelllll sızın kadar sewındım ımsan isteyin ce oldugunda çok,mutlu oluyo

Back