Adet sıkıntısı

Sugargirl0104

Evli mutlu çocuklu olcak insallah😊
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2018
278
161
53
31
Kizlar merhaba, ya kurtaj olali 55 gun oldu daha hala adetim gelmedi ben gibi olan var mi yaaa

Neden kimse bana cevap vermuo bu olay normalmi bukadar gecikmesi adetin cvp verirseniz sevinirim

Neden kimse bana cevap vermuo bu olay normalmi bukadar gecikmesi adetin cvp verirseniz sevinirim
Benim kürtaj dan sonra içimde parça kalmıştı vucut kendini hamile olarak gördüğü için adet olamamiştım bi dr a git muayene ol bence

Bende kurtajdan 3 gun sonra normal adet oldum dr vucut tetiklemistir dedi. Her bunye farkli tabi ebe bana adet olma suren bir ayi bile gecebilir demisti halbuki yani rahim ici temizlendigi icin uzun surmus olabilir stres yapmayin olursunuz yakinda

Sizin ozman kurtajdan sonraki kanama olmadimi yani benim.15 gun surdu cok oldu ilk gun falan yarim saatte bir baktilar ve benim adetim asiri oldgndan uzun surdugunu soleyince ozman normal dediler oyle cikisimi yaptlar.acaba cok kan kaybettim rahmim daha kendine mi gelemedi acaba en fazla 45 olyo dyo nette ondan endiselendim

Benim kürtaj dan sonra içimde parça kalmıştı vucut kendini hamile olarak gördüğü için adet olamamiştım bi dr a git muayene ol bence
Beni normal olarak dogum yaptirip icimde parca kaldgi icin kurtaj yaptlar 15 gun sonra kendi doktoruma gittim rahim duvarin falan normal bi soru yok dedi ama neden bole oldu anlayamadm cokmu yara olduda yumurtammi calismyo daha bilemyormda biraz daha durup gideyim bati doktora bole stresten de gelmicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…