Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende kurtajdan 3 gun sonra normal adet oldum dr vucut tetiklemistir dedi. Her bunye farkli tabi ebe bana adet olma suren bir ayi bile gecebilir demisti halbuki yani rahim ici temizlendigi icin uzun surmus olabilir stres yapmayin olursunuz yakinda
Sizin ozman kurtajdan sonraki kanama olmadimi yani benim.15 gun surdu cok oldu ilk gun falan yarim saatte bir baktilar ve benim adetim asiri oldgndan uzun surdugunu soleyince ozman normal dediler oyle cikisimi yaptlar.acaba cok kan kaybettim rahmim daha kendine mi gelemedi acaba en fazla 45 olyo dyo nette ondan endiselendim
Beni normal olarak dogum yaptirip icimde parca kaldgi icin kurtaj yaptlar 15 gun sonra kendi doktoruma gittim rahim duvarin falan normal bi soru yok dedi ama neden bole oldu anlayamadm cokmu yara olduda yumurtammi calismyo daha bilemyormda biraz daha durup gideyim bati doktora bole stresten de gelmicek