Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalbi durdu herhangi bir sıkıntı pko falan yok. Üç dört kez kontrole gitim alttan muayene falan da oldum sadece rahim duvarın kalınlaşmş dedi o kadar. Vallahi adet olmak için kendimi saldım artık ama yokpko var mi? kurtaj konusunu bilmiyorum belki hormonlar degisiyordur, belki stres yapmissinizdir.
adacayi ic ac karnina sabah aksam.. ben bir tek onun faydasini gordum. yaprak al ama sallama cay degil. demle ic.. geliyor 3. gune kalmadan.Kalbi durdu herhangi bir sıkıntı pko falan yok. Üç dört kez kontrole gitim alttan muayene falan da oldum sadece rahim duvarın kalınlaşmş dedi o kadar. Vallahi adet olmak için kendimi saldım artık ama yok
Nedenmiş?Bal yiyin adetiniz söker
Denicem artık ne varsaBal yiyin adetiniz söker
Ay inşallah yaa yarın alıcam hemenadacayi ic ac karnina sabah aksam.. ben bir tek onun faydasini gordum. yaprak al ama sallama cay degil. demle ic.. geliyor 3. gune kalmadan.
Duphason adeti mi düzenliyo.. Sizin ki işe yaradı mıBenimde kürtajdan sonra adet günlerim değişti pko yok doktorum herşey yolunda kürtaj kaynaklı dedi ilk defa duphaston verdi düzenlemek için 3 ay falan kullanmam gerekiyormuş
Nebevi tıp kitabında okudum sağlam kitap bende polikistik var iki ay adetim sökmemişti gerçekten bal yedikten sonra söktü elhamdülillah . Kendim faydasını gördüğüm için yazdımNedenmiş?
Kaç gün yediniz balı..Nebevi tıp kitabında okudum sağlam kitap bende polikistik var iki ay adetim sökmemişti gerçekten bal yedikten sonra söktü elhamdülillah . Kendim faydasını gördüğüm için yazdım
İlk defa duyuyorum denemek lazımNebevi tıp kitabında okudum sağlam kitap bende polikistik var iki ay adetim sökmemişti gerçekten bal yedikten sonra söktü elhamdülillah . Kendim faydasını gördüğüm için yazdım
Çok fazla hatırlıyamadım ama 3 4 gün yedim sanırım sabah akşam 1 çay kaşığı yemiştimKaç gün yediniz balı..
Bende şaşırmıştım okuyunca ama Peygamberimiz(sav) de bir hadiste balın şifa oldugunu söylemiş gerçektende çok faydası var balınİlk defa duyuyorum denemek lazım
Gecikmeden sonra içtiğim için bilmiyorum ama doktorum bunu içersen gebelik varsa yararı var yoksa düzenler dedi bakalım işe yaramışmı onu bu ay anlıycamDuphason adeti mi düzenliyo.. Sizin ki işe yaradı mı
İki kaşık yedim şimdiden yemeye devam ederm inşallah hemen sökülr tşk edermÇok fazla hatırlıyamadım ama 3 4 gün yedim sanırım sabah akşam 1 çay kaşığı yemiştim
Anladım tşk edermGecikmeden sonra içtiğim için bilmiyorum ama doktorum bunu içersen gebelik varsa yararı var yoksa düzenler dedi bakalım işe yaramışmı onu bu ay anlıycam
Evet şifa olduğunu bilmiyorum elhamdülillah bütün nimetlerimizde şifa bulunuyor ama adet sökmede ilk defa duydum onun için sordumBende şaşırmıştım okuyunca ama Peygamberimiz(sav) de bir hadiste balın şifa oldugunu söylemiş gerçektende çok faydası var balın
Rica ederim gebelik olmadığına eminsen maydanoz suyu söker hem çok faydalıdır denemiş biri olarak söylüyorum adetliyken içersen sökülürsün iyice tertemiz olurAnladım tşk ederm