• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sancsna ve dourganla iyi gelen talar burda toplayalm m?

SadeceMeyra

heyecanlı ve acemi :)
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar. rahim icin iyi gelen, kuvvetlendiren, adeti düzenleyen, agrisini kesen, dogurganligi artiran, kisaca kadinlar icin özel taslari burada toplayalim mi? ne dersiniz? tecrübesi olanlar da tecrübelerini bizimle paylassin.

yesim tasi
lal tasi
azurit tasi adet sancisina iyi gelen taslarmis ögrendigim kadariyla.

yesim tasi dogum sancisina da iyi geliyormus. lal tasiysa kolay gebelik icin kullaniliyormus.

birde safran tasi hamile kalmak icin kullanilirmis.

ilgi gösteren arkadaslara simdiden tesekkürler... a.s. :nazar:

Spinallayt, Bodrum’un dağlarında taşlarında, böyle çok parlak kırmızı değil ama, daha koyu siyaha yakın renkleri ayaklarınızın altındadır, gemologlar bilirler. Libidoyu güçlendiren, adet sancılarını hafifleten bir taş. Enerji ve dinginlik verir, kısırlık tedavisinde kullanılan bir taştır.

AytaşıAy'ın parıltısını yansıttığı söylentilerinden dolayı bu ismi alan Aytaşı, lenfotik sistemdeki bozuklukları ortadan kaldırır. Duygusal dengeleyici vasıflara sahiptir. Tutumlarda esneklik yaratır. Bu taş hakkında en çok rivayeti ortaya çıkartan yerlerden biri de Hindistan'dır. Hindistan da kutsal bir taş olarak kabul gören Aytaşı’nın sevgilileri daha ihtiraslı yaptığı da söylenir. Aytaşı, kadınlar tarafından kısırlığa iyi geldiği ve üreme organlarının sorunlarını çözmesi ve de kolay doğum yapmaya yaradığı için taşınır. Kişilerdeki egoizmi giderdiği ve fazla yemek yeme dürtülerini ortadan kaldırdığı da bilinir. Aytaşı üzerine yapılan rivayetlerin en çarpıcısı da, onu tılsım olarak taşıyan kişiyi şöhretli ve görünmez yaptığıdır..

Aytaşının
Fiziksel Etkileri
*Kadınların aylık periyotlarının düzenli olmasını sağlar. Özellikle cinsel organların korunmasında etkisi vardır.
*Kramplara, bacak ağrılarına ve sırt ağrılarına iyi gelir.
*Oburluğa karşı etkilidir.
Aytaşının
Metafiziksel ve Psikolojik Etkileri

*Aşırı tepki verdiğiniz ve endişeli olduğunuz durumlarda aytaşı sizi dengeler ve diğer insanların hislerine karşı duyarlı olmanızı sağlar.
*Aytaşı, kişinin duygusal gerilimden kurtulmasına ve duygularını kabullenmesine yardımcı olur.
*Duygusal dengeyi sağlar ve egoya karşı iyi gelir.
*ınsanlarla aranızdaki şefkat ve sempati duygularını karşılıklı olarak artırır ve kendisini taşıyan kişiye sempati kazandırır.
*Rüyaların daha net hatırlanmasını sağlar.
*Sevgililerin daha ihtiraslı olmasını sağlar.
*Sezgileri ve iletişimi kuvvetlendirir.
*Yıldızı düşük olanların taşıdır. Nazara karşı etkilidir.

evet duru_ aytasi zayiflatiyormus ayni zamanda. ilginc degil mi? Rabbim tasi bile bosuna yaratmamis, ona bile bir hikmet yüklemis. Allah'im ne büyüksün!

yesim tasi aldim ama maalesef cok agir. gidip daha az taslisiyla degistircem. bide cok pahali yaa bu taslar gercek olunca. Allah neler yaratiyor.

ay taşının zayflatma özeliği şurdan geliyor arkadaşlar ben hipotroid hastası iken bu ay taşının troid bezlerini etkiediğini duymuş ve kullanmıştım malum troid bezide zayıflamaya yada şişmanlayama etkili

Spinallayt, Bodrum’un dağlarında taşlarında, böyle çok parlak kırmızı değil ama, daha koyu siyaha yakın renkleri ayaklarınızın altındadır, gemologlar bilirler. Libidoyu güçlendiren, adet sancılarını hafifleten bir taş. Enerji ve dinginlik verir, kısırlık tedavisinde kullanılan bir taştır.

Ben bu taşı aradım bulamadım

Beryale diyelimde mahallenin çocuklarını dağlara taşlara salsın bizim için yakın dağ taş varsa tabiiki kaydirigubbakcemile3

akik yani agat stein .Akik tasi yumurtaliklari koruyor cinsellik icin ben taktim takmaz olaydim :ecrin_bebek:
anam kocamin yanina her yattigimda bana birseyler oluyor adamida kudurtuyom cikariyimmi yoksa bana fenalik geldibilmiyorumkismile

merhaba arkadaslar. rahim icin iyi gelen, kuvvetlendiren, adeti düzenleyen, agrisini kesen, dogurganligi artiran, kisaca kadinlar icin özel taslari burada toplayalim mi? ne dersiniz? tecrübesi olanlar da tecrübelerini bizimle paylassin.

yesim tasi
lal tasi

yesim tasi dogum sancisina da iyi geliyormus. lal tasiysa kolay gebelik icin kullaniliyormus.

taşların adet sancısına iyi geldiğini ilk kez duyuyorum ve çok sevindim :32: doğruya baş ağrısına iyi gelebiliyorsa karın ağrısına neden gelmesin kiii.. özellikle lal taşı harika bi taş rengi mütiş, en kısa zamanda edinip denicem.. :12: her ay kıvran kıvran nereye kadar! :95:

Ben bu taşı aradım bulamadım

merhaba Duru hanım, Spinallayt diye bahsedilen yani Spinel Lal Taşıdır. Şarap renginde değerli bir Yakut çeşididir. Halk arasında Hacerül Esved taşı (Kara Taş) diye de biliniyor. www.lilapebbles ve Burç Taşları Denince Aklınıza Ne Gelirse... sitemize bakınız.

Lal, Yakut, Hacer-ül Esved, Süleymani taşı, Seylan taşı, Garnet, Granat, Gröna, Almandine, Spinel

Kabenin duvarındaki iki kutsal taştan biridir. Şarap kırmızısı rengindedir. Yeşil renkte olanına da ender olarak rastlanır. Nuh Tufanı'nı sezip, kararıp matlaştığı için Araplar tarafından, kara taş anlamına gelen Hacer-ül Esved ismi verilmiştir. İnsan başı büyüklüğündedir. Savaşlar sırasında bir kaç kez kırıldığı için gümüş muhafaza içinde bulunmaktadır. Canlılık ve zindelik verdiğine, üreme gücünü artırdığına, kadınlarda adet sancılarını hafiflettiğine, adet düzensizliğini dengelediğine, bel ağrılarını giderdiğine, kanı temizlediğine ve dolaşımı hızlandırdığına, kalbe iyi geldiğine, tehlikeyi önceden sezip renk değiştirerek haber verdiğine inanılır. Oğlak, kova, aslan, akrep ve yay burcu ile uyumludur.

yesim tasi
lal tasi

Ben sadece Lal ve Malahit Taşı diyorum. Lila-Pebbles | Doğal Taş Tesbih, Takı ve Aksesuar Çeşitleri | ve Burç Taşları Denince Aklınıza Ne Gelirse... sitemize bakınız.

Back
X