Adet sancısıyla beraber parca düsüren var mı ????????

Kuzey2014

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
93
19
3
31
Arkadaslar bnm adet dönemim cok sancılı geciyo bazen oyle bi aci oluyoki icten dayanamyrm ve o sancyla et parcasi gibi parcalar geliyo bu normal mi acaba bn dogum yapmadan once boyle bi sikayetm yoktu yani parca geliyodu ama cok kucuktu ve sanciyla gelmiyodu dogumla bi ilgisi var midr doktora gitmem gerekir mi ? Simdiden cevaplarnz icin tesekkur ederm..

Benimde aynı oluyo ve çikolata kistim vardı 5 6 yıl önce öğrenmiştim bidaha da gitmedim

Gece ben sancıdan uyandım sabahleyin kocaman et düştü kistim vardı benim o düştü sanırım çok garip bişeydi. Sen de kist düşürmüş olabilirsin.

Bende gitmiyorum çok uzun zamandır

Gece ben sancıdan uyandım sabahleyin kocaman et düştü kistim vardı benim o düştü sanırım çok garip bişeydi. Sen de kist düşürmüş olabilirsin.
Ogluma hamileyken rutin kontrollerin birinde demsti doktor milimetrelik kistler var diye onemsememstm acaba o yuzden olabilir mi ki

Ogluma hamileyken rutin kontrollerin birinde demsti doktor milimetrelik kistler var diye onemsememstm acaba o yuzden olabilir mi ki
Olabilir ben şimdi doktora gidiyom kontrole düşürmüştük derse sen de düşürmüş olabilirsin

Benimde ağrılı ve öyle parça geliyo ama çok büyük değil.

Back