• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sancisina son! czm:hosaf:)

SadeceMeyra

heyecanlı ve acemi :)
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
2.299
42
163
arkadaslar dün adet oldum ve midemdeki rahatsizliktan dolayi ilac alamiyorum. napicam diye kara kara düsünürken dolaptaki kayisi hosafinin son kalan 2 bardagini ictim ve cok gecmeden agrim kesildihihoyyyt

aslinda kücükken karnimiz agridiginda annelerimiz bize serbet yapardi belki hatirliosunuz.

gece tekrarlamaya baslayinca agrim bende sicak suya seker katip ictim ama fayda etmedi. sanirim soguk suyla yapilmali. belkide kayisinin bir etkisi var bu iste. paylasmak istedim.

bir püf noktasi: yataga gecer diye rahat yatamayan arkadaslar, eger poponuzun arasina (arka tarafa, kalcalarimizin arasina yani) selpak katlayip koyarsaniz, selpak tampon olur ve istediginiz gibi yatabilirsiniz. uzun ped falan gereksiz seyler. ben normal ped kullaniorum hep ve gece gündüz otururken de rahat edeyim diye hep selpagi öyle koyarim. buda benden size kiyak olsun;) :içelim:

benimde karnım ağrıdığında halam bana kahve yapmışdı o çok iyi gelmişdi ve her defasındada yapmaya çalışırım tabi ayağa kalkabildiğim zamanlar kafamçokkarıştı.

adet olan kişinin eğer karnı çok ağrıyosa ayaklarını sıcak suya soksun bekletsin su ılıyana kadar sonra kurutsun yani ayakları sıcak tutmak iyi gelira.s

Ya kızlar benım hıc karnım agrımıyo adet donemınde bu da bi sorun mudur? :)

mariye şükret canım ben az oldgum için ağryo diye düşünüyorum..doktora gttm bişi cıkamdı.üşütünce ağryo.ve cok az oluyorum bu yüzden cildm ergle yakı akne oluyo kımzmsı leke

sevgili mariye
evet adet döneminde hiç ağrı hissetmemek de bir sorun yani anormalliktir.AĞrı çeken kadınların vücutlarından kanı ve ölü dokuyu tamamen attıklarını ama hiç bir şey hissetmeyen kadınların bunu tamamen başaramadığını ve çoğunlukla miyom ve kısırlık sorunu yaşadıklarını öğrendim.benim teyzem kadın doğum uzmanı ve ben ağrı çektiğimde beni tek teselli eden düşünce bu oldu.yani bence en yakın zamanda muhakkak bir kontrole git.Allah korusun canım benim şimdi ağrı çekmezsin ilerde daha büyük sancı çekersin.:26::59::nazar:

Back