Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben hiç adet sancısı çekmezdim ama bu gelişinde ağrılı geldi. Şuan çok ağrıyor. İşlerimi bile göremiyorum. Lütfen acil ne yapabilirim? Söylerseniz sevineceğim
Ben hiç adet sancısı çekmezdim ama bu gelişinde ağrılı geldi. Şuan çok ağrıyor. İşlerimi bile göremiyorum. Lütfen acil ne yapabilirim? Söylerseniz sevineceğim
ama reglim oldu ki. Şu an reglim ve ağrıyo yataktan çıkamıyom. Bu yazıyı bile yatakta yazyom. Off ne yemek lazım ki ? Aslında uyusam geçerde uyuyamamki
ama reglim oldu ki. Şu an reglim ve ağrıyo yataktan çıkamıyom. Bu yazıyı bile yatakta yazyom. Off ne yemek lazım ki ? Aslında uyusam geçerde uyuyamamki
majezik ağrı kesiciler arasında en zararsız ve en etkilisidir. doktor akrabam ve jinekoloğum önerdi. hergün leblebi gibi içilmez elbette ama gerektiğinde içilecek en iyi ağrı kesici. sengözlerimebaksanab
hasta olur olmaz direkt APRANAX FORT iç..15 dk sonra geçiriyo sancını..yada aklında bulunsun 2-3 gün önce geceleri NANE ÇAYI içmeye çalış..Geçmiş olsuuun..AYRICA ARKADAŞLAR ADET KANAMALARINDA EN ıYı AĞRI KESıCı majezik ve apranax..DOKTORLARIN TAVSıYESııı..hiç teredütsüz kullanın..
Apranax çok tehlikeli majezik tercih edin... Apranax üstteki mavi tabakası midenize gelmeden erimesi durumunda kalp krizini tetikliyor. Ve asla çiğnemeyin, tok katnına değil yemek arasında içilmesi gerekiyor. Riske değmez bence majezik de aynı işi görüyor.
benim arkadaşım aşırı sancı çeker o da majezik içe içe midesine zarar vermiş midesi delindi daha doğal yöntemler deneyin derim ben
adaçayı
papatya çayı rahatlatır sizi
1 çay kaşığı çörek otu yağı 5 dk dan sancıyı keser