rica ederim, ama sen ergenlikte oldugun icin, cok normal agrilar. daha yasin kucukmus:) bu agrilar 25 yasina kadar devam ediyor, sonra hafifliyor zamanla , kendini herzaman sicak tut, corap giy, okula gidip gelirken usutme.
Bildim bile hep sancılı olmuştur benim. Yaşım ilerledi hala aynı mecbur ağrı kesici içiyorum doktora gittim hiç birşey çıkmadı. Ama çok ağrı kesici içmek zorunda kalıyorum o biraz kafamı karıştırıyor. Genede hastanelik olup ancak iğneyle filan kendine gelenlerde var sonuçta. Diğer tüm yöntemleri denedim ayağımı sıcak tutma, ılık duş, kekik çayı vs vs hiç yani etkisi yok.
benim aşırı derecede ağrır yatak döşek yatar bütün adetim boyunca ağlarım. ağrıkesici, ılık ballı süt, belime ve ayağıma ılık su torbası, sıcak duş, sakinleştirici bitki çayları denemediğim hiç birşey kalmadı. evlenince geçer dediler, geçmedi. çocuk yap geçer diyolar yapınca görcem artık geçecekmi. doktor rahim eğriliği var çekeceksin bu ağrıları yapacak bişey yok dedi :85:
Allah yardımcımız olsun biz bayanların işi çok zor kıl, tüy almayı, adet, adet sancıları, çocuk doğurmayı bende aynı konuda muzdaribim inanılmaz ağrı çekiyorum tansiyonum düşüyo kan şekerim düşüyoçok zor bende ağrı kesici kullanıyorum ama yinede bunada şükür allah daha beterinden saklasın başka hastalık vermesin biz ayda bir çekiyoruz ne yapalım oda biz kadınların bir parçası oda olmazsa olmaz :44:
hemen çocuk yapmaya bak benceeee9 ay boyunca adette olmazsın
çalışmalara başladık bakalım kısmet artık ne zaman gelir bebeko 9 ayın acısı doğururken çıkacak ama
Papatya çayını adete yakın içmeye başlayınca sakinleştiriyor ve sancıları kesiyor. Onun dışınca hayıt tohumu çayı da sancılar üzerinde etkili oluyor.
bende aynı dertten muzdaribim1 hafta önceden ilaç içmeye başlamazsam çok sancılı geçiriyorum
Bende aynı durumdayım canım adet olmadan 1 hafta önce başlar ağrısı birde olduktan sonra 1 hafta daha sürer. Çok acillik oldum çok doktora gittim. Adet olduğum zaman bütün ailede bütün herkes öğrenir zaten:)
Ağrıya en iyi gelen kekiği kaynatıp iç birde hep sıcak su torbasıyla dolaşıyorum oda çok iyi geliyor rahatlatıyor Üzerine bir de majezik içiyorum ağrısı kesiliyor hemen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?