Adet sancısı

kmblrrrr1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2021
230
76
Merhaba kızlar, ben de adete 2-4 gün kala bazen de 7 gün kala kasılma oluyor sancı en çok 2-4 gün kala başlıyor sizde de oluyor mu normal mi? Şu an 2 gün var ama kasılma hissediyorum rahmimde bir de aşırı gaz oluyor ama adet dönemimin 2. Ve 3. Günü tek hafif bi sancı oluyorum. Reglden önce ateş oluyor bazen, ishal, sırt ağrısı ve tek yumurtam var sol tarafta özellikle orası ağrıyor abartılacak kadar ağrısı olmasa da bir kaç gün öncesinden sancı olması beni rahatsız ediyor sizde de yaşanılıyor mu bu durum?

Hemen herkeste oluyor. Normaldir. Dayanilmayacak agrilarda ve yogun kanamalarda doktora başvurabilirsiniz.
Dayanılmayacak ağrı değil de kasılma oluyor yani normal sancı. çok kanamadan kaynaklı Dr gittiğimde kanın da pıhtılaşma yok aşırı kanaman olması iyi yoksa iç kanama geçirirsin demişti o yüzden hiç hap felan da vermemişti.

Merhaba kızlar, ben de adete 2-4 gün kala bazen de 7 gün kala kasılma oluyor sancı en çok 2-4 gün kala başlıyor sizde de oluyor mu normal mi? Şu an 2 gün var ama kasılma hissediyorum rahmimde bir de aşırı gaz oluyor ama adet dönemimin 2. Ve 3. Günü tek hafif bi sancı oluyorum. Reglden önce ateş oluyor bazen, ishal, sırt ağrısı ve tek yumurtam var sol tarafta özellikle orası ağrıyor abartılacak kadar ağrısı olmasa da bir kaç gün öncesinden sancı olması beni rahatsız ediyor sizde de yaşanılıyor mu bu durum?
Tabiki ilk önceliğin doktora gitmek olsun😊 bu durmlarda rezene çayı da icebilirsin bende işe yarıyor belki sana da iyi gelir😊

Merbalar ben 7 haftalık gebeyim belim çok agriyor ve tamda adet girme vaktim belim ağrıyor düşük olmasindan korkuyorum

Bende adetime yakın günlerde karın ağrısı oluyor ve dışkılama artıyor ben ordan anlıyorum. Bunu her kadın yaşıyor. Dayanılmaz acılarda doktora gitmekte yarar var.

X